Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   McDaniel'ın günlüğü.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10106-mcdanielin-gunlugu.html)

McDaniel 21-06-2008 10:37 PM

McDaniel'ın günlüğü..

Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese kucak dolusu selamlar..

Kullanımlarım, tecrübelerim sonucunda yaşadığım değişiklikleri forumun bu köşesinde sizlerle paylaşmak istedim..

Mp3'leri dinleyeli iki gün oluyor.. Sevgili admin arkadaşların dediği gibi ilk olarak ego ve suçluluk telkinleri ile işe başladım.. Bu mp3 lerin bütün versiyonlarını indirdim ve fırsat buldukça gerek mp3 çalarımda gerekse bilgisayarımda dinlemeye çalışıyorum.. Ayrıca bir türk sanat müziği hayranı olduğum için türk sanat müziği telkini ile karşılaşmak beni çok mutlu etti ama ben herşeye rağmen sürekli aynı şarkıyı dinlemenin monotonluğundan kurtulmak için telkinlerin bütün versiyonlarını indirdim gerçekten hepsi birbirinden güzel..

İlk iki gün yaşadıklarıma gelince sanki daha bi hassaslaştım gibi geldi.. Sanki insanlarla ve ailemle olan ilişkilerimde negatif anlamda bir hassaslık yaşıyorum tıpkı antidepresan kullanan bir bünyenin ilk bir kaç gün yaşadığı dengesizlikler gibi.. Ümit ediyorum zamanla düzelicektir.. O aşamaları da sizlerle burda paylaşacağım..

Pamukk 21-06-2008 10:46 PM

Ynt: McDaniel'ın günlüğü..

Günlüğün hayırlı olsun McDaniel , inşallah güzel ve istediğin değişimleri burada bizlerle paylaşman dileğimle

http://www.feebleminds-gifs.com/bar17.gif

güllerinperisi 21-06-2008 11:11 PM

eminim hayatında güzel olan bir çok şeyin başangıcı olacak bu site... hoşgeldin McDaniel k8908 k8908 k8908

shamanic 22-06-2008 12:15 AM

merhabalar mcdaniel..
http://s8.rimg.info/27395b483da0b389...c4958c8069.gif
günlüğün güzelliklerle dolsun.. http://img80.yukle.tc/images/49117824gb-11.gif

telkinlerin etkilerini bizlerle paylaşacak olduğun için çok teşekkür ederim.. thumbsanim

dilerim arzuladığın hedeflerin kısa sürede yaşamında mutlulukla.. huzurla yer alır.. super

sevgiler.. actionsmile

McDaniel 22-06-2008 12:51 PM

Tekrar Merhabalar.. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..

Bu gün 3. günüm.. Telkin listemde ego, suçluluk ve zinde uyanma mp3'leri var ve ben sanırım zinde uyanmanın etkilerini yavaş yavaş görmeye başlıyorum..

Hafta sonları özellikle iş olmadığı günlerde felaket derecede çok uyuyan buna karşın ne kadar çok uyursam uyuyayım yorgun kalkan kısacası uykuya doymayan bir insandım.. Aslında dün ilk defa telkinin etkisini görmeye başladım ama herşeye rağmen bir kaç gün daha beklemeyi yeğelemeyi uygun gördüm fakat değişimde herhangibir değişim yok :) Dün olduğu gibi bu günde saat 9.30'da oldukça zinde ve uykuya doymuş olarak uyandım. Ben ki özellikle son bir kaç senede 12-13 saat uyumama rağmen uykuya doyamadığımı hatırlarım.. Gerçekten bu değişim benim için heyecan vericiydi.. Sanırım zinde uyanmanın etkisini yavaş yavaş görmeye başladım.. Umarım ego ve suçluluk telkinlerininde etkisi zamanla ortaya çıkacaktır.. Herkese sevgiler..

imported_Angel 22-06-2008 04:04 PM

Hayırlı olsun :)
evet sitede de okuduğum etkilere bakarak rahatlıkla antidepresan etkileriyle aynı etkiler olduğunu söyleyebilirim..
ben antidepresan da kullanmıştım ve bu sitede yaza etkilerin aynısı antidepresanların prospektüsünde de yazıyordu :)
ama ben tabi ki bu telkinleri tercih ederim..çünkü ilaçlar gibi bir sürü kimyasal madde yüklenmiyor vücuda...
aynı etkiyi yapıyorsa neden vucudumuzu kimya deposuna çevirelim öyle değil mi ?

McDaniel 22-06-2008 04:10 PM

Kesinlikle !!

Hatta benim alternatiflere yönelmemdeki en büyük etken antidepresanların gerçekten artık korkunç dereceye varacak boyutta olan etkileriydi.. Genelde çoğu insan bünyeden bünyeye farklılık gösterir vs gibi telkinlerde bulunsada hassas bir insan için o korkutucu yönleri düşünüpte bu bulanık suya girmek gerçekten çok zor çünkü o suyu berraklaştıracak gücü bazen kendimde bulamıyorum.. Ha elbette antidepresanların faydalarını da gören vardır ama tıpkı bir ebeveynin artık çocuğunun elini tutmayacak yaşta olup bırakması gibi antidepresan da bir gün yanımızda olmayacak peki o zaman bünye bu yalnızlığı kabul edecek mi ?

imported_Angel 22-06-2008 04:18 PM

Alıntı:

McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle !!

Hatta benim alternatiflere yönelmemdeki en büyük etken antidepresanların gerçekten artık korkunç dereceye varacak boyutta olan etkileriydi.. Genelde çoğu insan bünyeden bünyeye farklılık gösterir vs gibi telkinlerde bulunsada hassas bir insan için o korkutucu yönleri düşünüpte bu bulanık suya girmek gerçekten çok zor çünkü o suyu berraklaştıracak gücü bazen kendimde bulamıyorum.. Ha elbette antidepresanların faydalarını da gören vardır ama tıpkı bir ebeveynin artık çocuğunun elini tutmayacak yaşta olup bırakması gibi antidepresan da bir gün yanımızda olmayacak peki o zaman bünye bu yalnızlığı kabul edecek mi ?

ben o ilaçları sadece 1 ay kullanabildim..neyseki bünyem iyice alışmadan bırakabildim ki şansım varmış...serotoninden dolayı gözlerim sabitlenmişti ve gözbebeklerim hiç olmadığı kadar kocaman olmuştu...ve gözbebekleri ışığa göre normal tepki veremediği için görmemde bozukluk ve bulanıklık olmuştu...diğer olumsuz fiziksel etkilerden bahsetmiyorum bile.....ilacı bıraktıktan bir bir ay kadar da görüşümün düzelmesini beklemekle geçirdim..öyle kalıcak gözlerim diye çok korkmuştum şaşkın

McDaniel 22-06-2008 04:34 PM

Dediğim gibi bu ilaçlardan şifa bulanlarda var ama sağda solda yazan şeyler bizim gibi hassas insanlar için gerçekten çok ürkütücü geliyor..

Bende senin yaşadığın senaryoyu yaşadım onayi bir ay önce bazı muhtelif sebeplerden ötürü özel bir hastanenin psikiyatri servisine baş vurdum.. Şikayetlerim kesinlikle öyle çok vahim şikayetler değildi ama yine de normal bir insanın hayatına sekte vuracak şikayetlerdi.. Neyse adı bende saklı bir ilaç verdi 20 gün süresince kullanmamı ve bir daha kendisine görünmemi söyledi.. İlacı 20 gün kadar kullandım ilk günler acaip bi hassaslık, heyecan falan yarattı ancak ilerleyen günler bunlar kayboldu ve ilaç o beklenen etkisini bir türlü ortaya çıkarmadı.. Neyse 20 gün sonra tekrar gittiğimde doktorum bu sefer o kullandığım ilaçtan çok daha kuvvetli bir ilacı yazdı.. Hemen aldım ancak internette yaptığım ufak bir araştırmadan sonra bu ilacın bağımlılık boyutunun gerçekten çok kuvvetli olması beni acaip derecede korkutmuştu. Bırakma sürecinde başı çatlayanları, kafasında çalan davulların sayısını hesap edemeyenleri, yataklardan kalkamayanları okudukça ilaca olan soğukluğum her geçen gün daha da arttı ve o ilaca geçmeden 20 gündür kullandığım antidepresanı son 5 gündür yarım yarım alarak bıraktım.. Sonuçta elbetteki tıp bilimine sonuna kadar güvenmek lazım ama antidepresanlara karşı açılan kampanyaların vucutta yarattığı tahribatların etkisi de malesef ortada.. Kişi ancak çok çaresizse ve gerçekten bir şeyleri başaramayak kadar inançsızsa bunları kullanmalı.. Eğer içinizdeki umut bir ampül kadarsa emin olun ki onu güneşe çevirmek sizin elinizde.. Eğer o ampül, o fener içinizde yoksa antidepresan belki o enerjinin kaynağı olacak pil olabilir..

imported_Angel 22-06-2008 04:59 PM

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum onayi
Allah'ın sevgili kullarındanmışız ki zamanında o ilaçları bırakabilmişiz..ve üstüne üstlük böyle bir siteyi de keşfetmişiz wave
ben de senin gibi antidepresanları dünyada en son başvurulması gereken çare olarak görüyorum
bu kadar insanın mutluluk hikayelerini okudukça insan daha da heyecanlanıyor...
bakalım neler olacak smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.