Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   McDaniel'ın günlüğü.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10106-mcdanielin-gunlugu.html)

McDaniel 21-06-2008 10:37 PM

McDaniel'ın günlüğü..

Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese kucak dolusu selamlar..

Kullanımlarım, tecrübelerim sonucunda yaşadığım değişiklikleri forumun bu köşesinde sizlerle paylaşmak istedim..

Mp3'leri dinleyeli iki gün oluyor.. Sevgili admin arkadaşların dediği gibi ilk olarak ego ve suçluluk telkinleri ile işe başladım.. Bu mp3 lerin bütün versiyonlarını indirdim ve fırsat buldukça gerek mp3 çalarımda gerekse bilgisayarımda dinlemeye çalışıyorum.. Ayrıca bir türk sanat müziği hayranı olduğum için türk sanat müziği telkini ile karşılaşmak beni çok mutlu etti ama ben herşeye rağmen sürekli aynı şarkıyı dinlemenin monotonluğundan kurtulmak için telkinlerin bütün versiyonlarını indirdim gerçekten hepsi birbirinden güzel..

İlk iki gün yaşadıklarıma gelince sanki daha bi hassaslaştım gibi geldi.. Sanki insanlarla ve ailemle olan ilişkilerimde negatif anlamda bir hassaslık yaşıyorum tıpkı antidepresan kullanan bir bünyenin ilk bir kaç gün yaşadığı dengesizlikler gibi.. Ümit ediyorum zamanla düzelicektir.. O aşamaları da sizlerle burda paylaşacağım..

Pamukk 21-06-2008 10:46 PM

Ynt: McDaniel'ın günlüğü..

Günlüğün hayırlı olsun McDaniel , inşallah güzel ve istediğin değişimleri burada bizlerle paylaşman dileğimle

http://www.feebleminds-gifs.com/bar17.gif

güllerinperisi 21-06-2008 11:11 PM

eminim hayatında güzel olan bir çok şeyin başangıcı olacak bu site... hoşgeldin McDaniel k8908 k8908 k8908

shamanic 22-06-2008 12:15 AM

merhabalar mcdaniel..
http://s8.rimg.info/27395b483da0b389...c4958c8069.gif
günlüğün güzelliklerle dolsun.. http://img80.yukle.tc/images/49117824gb-11.gif

telkinlerin etkilerini bizlerle paylaşacak olduğun için çok teşekkür ederim.. thumbsanim

dilerim arzuladığın hedeflerin kısa sürede yaşamında mutlulukla.. huzurla yer alır.. super

sevgiler.. actionsmile

McDaniel 22-06-2008 12:51 PM

Tekrar Merhabalar.. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..

Bu gün 3. günüm.. Telkin listemde ego, suçluluk ve zinde uyanma mp3'leri var ve ben sanırım zinde uyanmanın etkilerini yavaş yavaş görmeye başlıyorum..

Hafta sonları özellikle iş olmadığı günlerde felaket derecede çok uyuyan buna karşın ne kadar çok uyursam uyuyayım yorgun kalkan kısacası uykuya doymayan bir insandım.. Aslında dün ilk defa telkinin etkisini görmeye başladım ama herşeye rağmen bir kaç gün daha beklemeyi yeğelemeyi uygun gördüm fakat değişimde herhangibir değişim yok :) Dün olduğu gibi bu günde saat 9.30'da oldukça zinde ve uykuya doymuş olarak uyandım. Ben ki özellikle son bir kaç senede 12-13 saat uyumama rağmen uykuya doyamadığımı hatırlarım.. Gerçekten bu değişim benim için heyecan vericiydi.. Sanırım zinde uyanmanın etkisini yavaş yavaş görmeye başladım.. Umarım ego ve suçluluk telkinlerininde etkisi zamanla ortaya çıkacaktır.. Herkese sevgiler..

imported_Angel 22-06-2008 04:04 PM

Hayırlı olsun :)
evet sitede de okuduğum etkilere bakarak rahatlıkla antidepresan etkileriyle aynı etkiler olduğunu söyleyebilirim..
ben antidepresan da kullanmıştım ve bu sitede yaza etkilerin aynısı antidepresanların prospektüsünde de yazıyordu :)
ama ben tabi ki bu telkinleri tercih ederim..çünkü ilaçlar gibi bir sürü kimyasal madde yüklenmiyor vücuda...
aynı etkiyi yapıyorsa neden vucudumuzu kimya deposuna çevirelim öyle değil mi ?

McDaniel 22-06-2008 04:10 PM

Kesinlikle !!

Hatta benim alternatiflere yönelmemdeki en büyük etken antidepresanların gerçekten artık korkunç dereceye varacak boyutta olan etkileriydi.. Genelde çoğu insan bünyeden bünyeye farklılık gösterir vs gibi telkinlerde bulunsada hassas bir insan için o korkutucu yönleri düşünüpte bu bulanık suya girmek gerçekten çok zor çünkü o suyu berraklaştıracak gücü bazen kendimde bulamıyorum.. Ha elbette antidepresanların faydalarını da gören vardır ama tıpkı bir ebeveynin artık çocuğunun elini tutmayacak yaşta olup bırakması gibi antidepresan da bir gün yanımızda olmayacak peki o zaman bünye bu yalnızlığı kabul edecek mi ?

imported_Angel 22-06-2008 04:18 PM

Alıntı:

McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle !!

Hatta benim alternatiflere yönelmemdeki en büyük etken antidepresanların gerçekten artık korkunç dereceye varacak boyutta olan etkileriydi.. Genelde çoğu insan bünyeden bünyeye farklılık gösterir vs gibi telkinlerde bulunsada hassas bir insan için o korkutucu yönleri düşünüpte bu bulanık suya girmek gerçekten çok zor çünkü o suyu berraklaştıracak gücü bazen kendimde bulamıyorum.. Ha elbette antidepresanların faydalarını da gören vardır ama tıpkı bir ebeveynin artık çocuğunun elini tutmayacak yaşta olup bırakması gibi antidepresan da bir gün yanımızda olmayacak peki o zaman bünye bu yalnızlığı kabul edecek mi ?

ben o ilaçları sadece 1 ay kullanabildim..neyseki bünyem iyice alışmadan bırakabildim ki şansım varmış...serotoninden dolayı gözlerim sabitlenmişti ve gözbebeklerim hiç olmadığı kadar kocaman olmuştu...ve gözbebekleri ışığa göre normal tepki veremediği için görmemde bozukluk ve bulanıklık olmuştu...diğer olumsuz fiziksel etkilerden bahsetmiyorum bile.....ilacı bıraktıktan bir bir ay kadar da görüşümün düzelmesini beklemekle geçirdim..öyle kalıcak gözlerim diye çok korkmuştum şaşkın

McDaniel 22-06-2008 04:34 PM

Dediğim gibi bu ilaçlardan şifa bulanlarda var ama sağda solda yazan şeyler bizim gibi hassas insanlar için gerçekten çok ürkütücü geliyor..

Bende senin yaşadığın senaryoyu yaşadım onayi bir ay önce bazı muhtelif sebeplerden ötürü özel bir hastanenin psikiyatri servisine baş vurdum.. Şikayetlerim kesinlikle öyle çok vahim şikayetler değildi ama yine de normal bir insanın hayatına sekte vuracak şikayetlerdi.. Neyse adı bende saklı bir ilaç verdi 20 gün süresince kullanmamı ve bir daha kendisine görünmemi söyledi.. İlacı 20 gün kadar kullandım ilk günler acaip bi hassaslık, heyecan falan yarattı ancak ilerleyen günler bunlar kayboldu ve ilaç o beklenen etkisini bir türlü ortaya çıkarmadı.. Neyse 20 gün sonra tekrar gittiğimde doktorum bu sefer o kullandığım ilaçtan çok daha kuvvetli bir ilacı yazdı.. Hemen aldım ancak internette yaptığım ufak bir araştırmadan sonra bu ilacın bağımlılık boyutunun gerçekten çok kuvvetli olması beni acaip derecede korkutmuştu. Bırakma sürecinde başı çatlayanları, kafasında çalan davulların sayısını hesap edemeyenleri, yataklardan kalkamayanları okudukça ilaca olan soğukluğum her geçen gün daha da arttı ve o ilaca geçmeden 20 gündür kullandığım antidepresanı son 5 gündür yarım yarım alarak bıraktım.. Sonuçta elbetteki tıp bilimine sonuna kadar güvenmek lazım ama antidepresanlara karşı açılan kampanyaların vucutta yarattığı tahribatların etkisi de malesef ortada.. Kişi ancak çok çaresizse ve gerçekten bir şeyleri başaramayak kadar inançsızsa bunları kullanmalı.. Eğer içinizdeki umut bir ampül kadarsa emin olun ki onu güneşe çevirmek sizin elinizde.. Eğer o ampül, o fener içinizde yoksa antidepresan belki o enerjinin kaynağı olacak pil olabilir..

imported_Angel 22-06-2008 04:59 PM

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum onayi
Allah'ın sevgili kullarındanmışız ki zamanında o ilaçları bırakabilmişiz..ve üstüne üstlük böyle bir siteyi de keşfetmişiz wave
ben de senin gibi antidepresanları dünyada en son başvurulması gereken çare olarak görüyorum
bu kadar insanın mutluluk hikayelerini okudukça insan daha da heyecanlanıyor...
bakalım neler olacak smiliyface

ametist 22-06-2008 05:36 PM

günlüğün hayırlı olsun mcdaniel.umarım güzelliklerle dolar taşar gulensmileyantidepresanlardan bahsetmişsin,ben de bir yılı geçkin antidepresan kullandım.ilk 5-6 ay o kadar iyi geldi ki ,o dönemde hayatım düzene girdi.ama daha sonrası koyverdim herşeyi ,yanihayat nasılsa akıp gidiyo,ne olursa olsun farketmez diye bakmaya başlamıştım.bu da hayatımda baya bi gerilemeye neden oldu neyse gecikmeyle de olsafarkedebildim de bıraktım .bırakma sürecinde de sorun yaşamadım hiç.ama hala antidepresanın bende huy haline getirdiği verdiği bu suni rahatlık ,suni çözüm psikolojisinden kurtulmakla uğraşıyorum.o yüzden kişi psikiyatrik tedavi sürecinde de ,kişi kullandığı ilaçlardan nasıl etkilendiğinin,ilacın kullanım süresinin iyice araştırmalı ve tek bir doktora da bağlı kalmamalı,çünkü ilaç sektörünün güdümünde hareket edip,her meslekte olduğu gibi meslek etiğini hiçe sayan psikiyatrlarda yok değil.tıbbın faydasına sonuna kadar inanıyorum ama daima doğru ellerden yapıldığına inandığım tedaviyi bulmak konusunda şüphelerim var .sanırım bu kuşkuyu paylaşan azımsanmayacak kadar çok kişi vardır.bu yüzden bilinçaltı tekniklerinin bazı psikolojik problemlerin üstesinden gelecegine inanıyorum.inanmak için kanıtlarım da var gulensmiley.sen de sabırla dinle telkinleri çok iyi olucak .arınma ve kişisel gelişim sürecinde başarılar.aramıza katıldığın için teşekkürler smiliyface

McDaniel 22-06-2008 08:44 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun mcdaniel.umarım güzelliklerle dolar taşar gulensmileyantidepresanlardan bahsetmişsin,ben de bir yılı geçkin antidepresan kullandım.ilk 5-6 ay o kadar iyi geldi ki ,o dönemde hayatım düzene girdi.ama daha sonrası koyverdim herşeyi ,yanihayat nasılsa akıp gidiyo,ne olursa olsun farketmez diye bakmaya başlamıştım.bu da hayatımda baya bi gerilemeye neden oldu neyse gecikmeyle de olsafarkedebildim de bıraktım .bırakma sürecinde de sorun yaşamadım hiç.ama hala antidepresanın bende huy haline getirdiği verdiği bu suni rahatlık ,suni çözüm psikolojisinden kurtulmakla uğraşıyorum.o yüzden kişi psikiyatrik tedavi sürecinde de ,kişi kullandığı ilaçlardan nasıl etkilendiğinin,ilacın kullanım süresinin iyice araştırmalı ve tek bir doktora da bağlı kalmamalı,çünkü ilaç sektörünün güdümünde hareket edip,her meslekte olduğu gibi meslek etiğini hiçe sayan psikiyatrlarda yok değil.tıbbın faydasına sonuna kadar inanıyorum ama daima doğru ellerden yapıldığına inandığım tedaviyi bulmak konusunda şüphelerim var .sanırım bu kuşkuyu paylaşan azımsanmayacak kadar çok kişi vardır.bu yüzden bilinçaltı tekniklerinin bazı psikolojik problemlerin üstesinden gelecegine inanıyorum.inanmak için kanıtlarım da var gulensmiley.sen de sabırla dinle telkinleri çok iyi olucak .arınma ve kişisel gelişim sürecinde başarılar.aramıza katıldığın için teşekkürler smiliyface

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kısmen.. Allah inşallah herkese istediği o güzel değişimleri gösterir..

Önceki yazdıklarımda dediğim gibi çok ağır olmayan bir şikayet üzerine doktora gitmiştim ama özellikle bana verdiği 2. ilacın gerçekten çok ağır rahatsızlıklarda kullanıldığını,kuvvetli aynı zamanda bağımlılık yapıcı türden bir ilaç olduğunu öğrenince antidepresanı bıraktım.. Olan bizim ilaca verdiğimiz 45 ytl ye oldu şimdi hiç açılmamış vaziyette duruyor bi kere bile kullanmadım rt67 Umarım sende aradığın çözüme en kısa sürede kavuşursun.. Gerçekten insanın zihnini yoran bir sis perdesi gibi saran o sıkıntılardan kurtulmak o kadar önemli, o kadar güzel ki ümit ediyorum herkes en kısa sürede o mutluluğa kavuşur.

ametist 22-06-2008 09:55 PM

kesinlikle haklısın ,bende ilk özel bi hastanenin psikiyatristine gitmiştim ve majör depresyon tanısı koymuştu bana bi tanesi antidepresan diğeri ismini vermiyim şizofrenlere verilen 50mg'lık bi ilaçtı.benim reçeteye kutu kutu yazıyodu bu şizo ilacını ki yaklaşık 5 sene önce kutusu 150 milyondu.neyse 2-3 ay da bu doktorcuğun verdiği ilaçları kullandım ama ne beter bi durumdaydım.o şizofreni ilacından 25 mg yani bi hapın yarısını kullanıyodum ve günde 15 saat uyku yetmiyodu.okula zar zor gidip geliyo eve geldiğimde deliksiz uyuyordum.hatta bi sınavımı da uyuyakaldığımdan kaçırmıştım.3 ayın sonunda doktora durumu söyledim ilacın yaşamımı baltaladığını falan söyledim.o zaman bırak dedi lakayit bi tavırla,sadece öbürünü kullan dedi.şok oldum.güvenim kalmadı.daha sonra üniversite hastanelerinden birine gittim ve doktora daha önce kullandığım ilaçları söyleyince adam bunu yazan doktormuydu psikiyatrist miydi diye birkaç kez sordu bu ilaçları yazan.meğer ilaç firmalarından yazdırdıkları ilaçlar ölçüsünde ,ikramiyeler alan doktorlar varmış dlckrn.neyse sonra bu doktorun verdiği ilacı kullandım iyi geldi.yani sağlık konusunda güvenmediğim hiç bir kuruma (en güvenilir üniversite hastaneleri bence)gitmem. herneyse telkinlere güven bence diğer rahatsızlıkları biliemem ama depresyon için bence gayet yeterli bi teknik buayrıca güvenilirve vucuda zararsız .herşey gönlümüzce olsun smiliyface iyi dinlemeler music45.sevgiyle kal smiliyface

McDaniel 23-06-2008 10:22 AM

Arkadaşlar herkese günaydın..

Bu gün telkinlerde 3. günüm ve bu sabah yaşadığım ve senelerce hissetmediğim değişikliği sizle paylaşmak istiyorum..

Dün gece nedendir bilmiyorum uykum gelmediği için saat 5 gibi yattım.. Tabi iş olduğu için mecburen en geç 9'a kadar kalkmam gerekiyordu.. Şunu söyleyebilirim ki yattığımda gün yavaş yavaş ağrıyordu neyse.. Saat 9 gibi uyandım 5'te yattığım için elbetteki yataktan kalkmak için yaptığım hamle çok zor oldu ancak kalkmamın akabinde yaklaşık 5 dakika içersinde değişimleri hissetmeye başladım.. Önceden kaçta yatarsam yatayım o yatağa geri dönmeden edemezdim ama kalktıktan sonra uykuya karşı içimde öyle bir soğukluk vardı ki anlataman..üstümü giyindim ve evet gariptir bu kadar geç yatıp kalkmama rağmen güne şarkı söyleyerek başladım !!! Bu benim için hakikaten inanılmaz bir şeydi önceden saatlerce uyusam bile güne binbir lanetle kalkardım ama bu gün şarkı söyleyerek başladım.. Söylediğim şarkıya bakın ''meyhanelerde akşam olunca beni ara '' :p

He hala herşey toz pembe değil ama bu 3 günde yaşadığım bu değişiklik bile bana gelecekte herşeyin toz pembe olacağına dair çok ciddi umutlar verdi.. Şimdilik anlatacaklarım bu kadar.. Herkese sevgiler..

imported_Angel 23-06-2008 10:42 AM

Günaydın :)
yazdıklarını okurken içimden gülümsemek geldi smiliyface çünkü neredeyse benim hissettiklerimi tarif etmişsin..
şarkı söyleyerek kalktığına göre baya mutlu olmuş olmalısın....bu iyi ve dinç ruh halinin devamını diliyorum alk78
inşallah hayatının daha önemli alanlarına da yansıyacaktır bu pozitif enerji :)

McDaniel 25-06-2008 11:21 AM

2 günlük bir aradan sonra tekrar merhaba..

Cuma günü başladığım telkinlerde bu gün nerdeyse 6. güne girmek üzereyim.. Şu an favorim olan türk sanat müziği ile devam ediyorum suçluluk ve ego'ya.. Araya serpiştirdiğim bir tek zinde uyanma var.. Bu arada ferhat göçer mümkünse türk sanat müziği söylemesin çünkü telkinlerdeki dök zülfünü meydana gel o kadar güzel yorumlanmış ki icra eden tarafından smiliyface

Neyse 6. günün sonunda arada yazmadığım bir gün yani iki gün önce davranışlarımda yaşadığım olumsuzluklar ve panik canımı sıkmıştı. Akşam dışarı çıktığımda uzun süredir görmediğim birkaç arkadaşımla karşılaştığımda nedense çok panikledim.. Tabi bu durum oldukça moralimi bozdu o sebepten bu köşede günü gününe yazmayı düşündüğüm gelişmeleri bile yazmayı canım istemedi.. Daha sonra bunun telkinleri dinlerken ara ara ortaya çıkan dalgalanmalar olduğunu düşündüm geçtim..

Dün dışarı çıkmadım pek ama içimde uzun süredir hissetmediğim olumlu bir şeyler vardı.. Garip ama kendimi çok iyi hissediyordum sanki her şey daha güzel olacak gibi geliyordu.. Umarım bu dalgalanmaların sayısı azalır da telkinlerin etkisi hep değişimlere sirayet eder..

imported_Angel 25-06-2008 01:46 PM

Merhaba McDaniel...
arada yaşadığın olumsuzluklar hiç canını sıkmasın...bende de aynı şeyler oluyor..hatta bazı durumlarda kendimi iyi mi hissetmem gerek kötü mü hissetmem gerek onu bile kestiremediğim olabiliyor..ama sitede söylenmiş zaten bu gibi dalgalanmaların normal olduğu...en azından bunların iyileşme sürecinin bir parçası olduğunun farkındasın smiliyface o yüzden seni çok fazla olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum...zaten insan ileriye doğru adım atarken gerilemeler de yaşarmış bu da değişme sürecinin başladığının göstergesiymiş..çeşitli kişisel gelişim kitaplarında da kelimesi kelimesine aynı olmasa bile bunu ima edenler çoğunlukta..
güzel haberlerini bekliyoruz...inşallah herşey istediğin gibi olur thumbsanim

McDaniel 26-06-2008 12:44 PM

Bu gün telkinlerde nerdeyse 1 haftam oluyor ve değişim rüzgarlarını galiba yavaş yavaş görüyorum..

Evvela dün gece arkadaşlarla birlikte bi cafede maçı izledik.. Malesef hepimiz çok üzüldük.. Ama benim dikkatimi maçtan başka bir şey daha çekmişti sanki arkadaşlarla muhabbet ederken benzetmelerim, konuşmalarım daha bi net sanki kendimi daha bi rahat hissediyordum..

Gece 4 gibi yattım ve belki inanamıyacaksınız ama bi karga sesine uyandım saat 6'da ve yandaki evin bahçesine konan o kargayı kovalamak için pencereye kalktığımda tabir yerindeyse zımba gibiydim :) 2 saatlik bir uykunun bana bu derece kafi geleceğine bundan 10 gün önce söyleseler hayatta inanmazdım.. Ama 6 'da yapılacak bişiy olmadığı için biraz daha uyuyup 9'da uyanma yolunu seçtim..

9'da kalktığımda da çok iyiydim.. Bende şöyle bi garip takıntı vardı.. Bir kişinin arkasından geçtiğimde o kişiye selam vermekten çekinirdim.. Sebebini bilmiyorum :S .. Bu gün ilk defa bu huyumu kırdım!! Kendime inanamadım şu 1 haftada.. Umarım o sıkıntılı süreç tekrar tekabül etmez.. Artık iş yerine giderken bilhassa kalabalık yolları seçtiğimi saymıyorum tabi :) Ümit ediyorum herkes bu değişim sürecini bir an önce yaşar..

Lier22 26-06-2008 12:50 PM

sevgili McDaniel bu yaşadıklarının aynısını bende yaşadım...
yalnız ben bir hata yaptım ve telkinleri dinlemeyi bıraktım...
biraz imkansızlıktan biraz ihmalkarlıktan ve bıraktığım şu 1 haftada
eski halime geri dönmeye başladım...
yeniden başlamak için bir kıvılcım mı gerekiyor nedir anlamadım da...
senin için çok sevindim...
o duyguları biliyorum...
tevasiyem asla telkinleri dinlemeyi asla ihmal etme...
sevgilerimle... smiliyface

imported_Angel 26-06-2008 02:52 PM

Alıntı:

McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün telkinlerde nerdeyse 1 haftam oluyor ve değişim rüzgarlarını galiba yavaş yavaş görüyorum..

Evvela dün gece arkadaşlarla birlikte bi cafede maçı izledik.. Malesef hepimiz çok üzüldük.. Ama benim dikkatimi maçtan başka bir şey daha çekmişti sanki arkadaşlarla muhabbet ederken benzetmelerim, konuşmalarım daha bi net sanki kendimi daha bi rahat hissediyordum..

Gece 4 gibi yattım ve belki inanamıyacaksınız ama bi karga sesine uyandım saat 6'da ve yandaki evin bahçesine konan o kargayı kovalamak için pencereye kalktığımda tabir yerindeyse zımba gibiydim :) 2 saatlik bir uykunun bana bu derece kafi geleceğine bundan 10 gün önce söyleseler hayatta inanmazdım.. Ama 6 'da yapılacak bişiy olmadığı için biraz daha uyuyup 9'da uyanma yolunu seçtim..

9'da kalktığımda da çok iyiydim.. Bende şöyle bi garip takıntı vardı.. Bir kişinin arkasından geçtiğimde o kişiye selam vermekten çekinirdim.. Sebebini bilmiyorum :S .. Bu gün ilk defa bu huyumu kırdım!! Kendime inanamadım şu 1 haftada.. Umarım o sıkıntılı süreç tekrar tekabül etmez.. Artık iş yerine giderken bilhassa kalabalık yolları seçtiğimi saymıyorum tabi :) Ümit ediyorum herkes bu değişim sürecini bir an önce yaşar..

karga olayına çok güldüm ay aa34 aa34 aa34 aa34
demekki insana 2 saatlik uyku da yetebiliyormuş...biz belki de senelerce kandırıldık "8 saat" diye....ve de gerçekten doğru olup olmadığını sorgulamaya bile gerek görmedik.. ilimdir dedik saygı duyduk...ama sorgulamanın vakti geldi bence...

anladığım kadarıyla kendini iyi hissettikçe insanların arasına karışma isteğin daha da çoğalmış..bu gerçekten çok iyi bir gelişme..
ilerleyen günlerde inşallah karşılaştığın insanlardan senin hoşuna giden bir sürü hareket de göreceksin bence...(iltifat gibi, bir konuda yardım edilmesi gibi vesaire gibi) tebrik ediyorum seni...daha mutlu gelişmelerle karşılaşman dileğiyle.....

birmutluluk 26-06-2008 07:09 PM

merhabalar mcdaniel günlüğün hayorlı olsun çok şanslısın ki burdasın herşey çok güzel olacak buna inan ve sabırla bekle merak etme çok fazla beklemenede gerek kalmayacak super

McDaniel 02-07-2008 08:57 PM

Merhaba bu gün telkinlerde hemen hemen 2. haftamı tamamlamış bulunmaktayım..

bu 2 haftalık süreç içersinde bakacak olursak işi ortalama hesabına döktüğümüz takdirde telkinleri günde 5 saat dinlemişimdir ama dediğim gibi bu ortalama bir hesaptır çünkü çalıştığım için her zaman aynı şekilde dinleme imkanım olmuyor.. Bazen 4 saat dinleme imkanım olabildiği gibi bazen 8 saatte dinleyebiliyorum..

Vakit kaybetmeden bu 2 haftalık süreçte yaşadığım ufak değişimleri hemen sizlerle paylaşmak istiyorum

1) Önceleri sabah kalktığımda, işe giderken üzerimde inanılmaz derecede bir sıkıntı, yorgunluk ve keyifsizlik olurdu. Tabi bu da beni dolayısıyla stresli bir insan yapar kendi kendimş harap ederdim. Ancak telkinleri dinlediğim 2 hafta müddetince kendimi uyandığım bir gün şarkı söyleyerek bulduğumda çok şaşırmıştım :p Evet güne şarkı söyleyerek başlamış hatta dilime dolanan şarkıyı iş yerine gittiğim süre müddetince yolda bile söylemiştim :)

2)İnsanlarla iletişimim halen mümemmel ya da daha doğru bir ifadeyle umduğum seviyeye gelmedi. Ancak artık belli bir müddet göz aşinalığım olan bir insana selam vermekten veya konuşmaktan eskisi kadar çekinmiyorum diyebilirim.

3)Ben bile kendime inanamıyorum ama artık aldığım güneş gözlüğünü sokakta rahatlıkla takabiliyorum :) Bununla birlikte ertelediğim ya da yapmaktan kaçındığım şeyleri artık yapar oldum gibi. Mesela önceleri sabah aç olduğum halde kahvaltı bile yapmazken artık yolumun üstündeki bir kaç dükkandan simit poğaça gibi şeyler alıp kahvaltımı yapabiliyorum.. Belki hala davranışlarımda heyecan var.. Ama sanki içimden bir güç bunları yapmam gerektiğini söylüyor zorla ayaklarımı götürüyor gibi krzm67

4) çok otoriterleri olmasa da artık bazı müşterilerimizin karşısında eskisine oranla daha rahat konuşuyor ve daha rahat muhabbet edebiliyorum.

5) Tepkilerimde bir netleşme olduğunu sezinlemeye başladım sanki önceye nazaran sinirlerim daha bir katiileşti gibi.. Yani bir olaya karşı olan tepkimin agresiflik katsayısı çok fazla olmamakla birlikte çok az kesinlikle değil. yani ortalamanın biraz daha üst seviyesinde bir boyutta.. umarım zamanla düzelicektir

6) Arkadaşlarımın yanında önceden de belki rahattım ama sanki şimdi kendimi çok daha rahat hissediyorum. Bir cafeterya ya da çay bahçesinde eskisine oranla garsonlarla çok daha iyi diyalog kurabiliyorum başka bir ifadeyle içimdeki o güç heyecan olmasına rağmen beni diyalog kurmaya zorluyor :)

7) Belki ilk hamlesi zor oldu ama nette uzun süredir tanıdğım bir kız arkadaşımla telefonda konuştum, muhabbet ettim. Şu an ilk hamleye oranla telefonda çok daha rahat konuşabiliyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. her ne kadar bu değişimleri saysamda hayatımda yapmayı ertelediğim ve yapamadığım şeylerin sayısıda bu saydığım gelişmelerden çok ama çok fazla.. bundan sonrası için ego ve suçluluk telkinlerinden suçluluğu çıkartıp kendine güven+ego+sosyallik arttırıcı+ertelemeyi bırak telkinlerinden oluşan yeni bir dinleme süreci oluşturmayı düşünüyorum.. Umarım bundan sonrası bu anlattıklarımdan çok daha iyi geçer ve yapamadığım bir çok şeye sirayet eder.. Ayrıca sitede desteğini esirgemeyen bu sıcak ortamın oluşmasını sağlayan herkese ve telkinlerde emeği olan insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Tekrar sağolun..

alen 02-07-2008 09:13 PM

mükemmelsin kanka :=)
güneş gözlüğü fobisini yenmişsin ya helal diyorum...bende takamıyorum güneş gözlüğü... kahretsin o gözlükleri takınca çok karizma oluyorum :) dl67 ondan korkuyorum aslında :=) dl67
suçluluğu çıkar ama arada sırada dinle..yani sitenin önde gelen tecrübeli üyeleri ve modaretörleri öyle diyor...bende onların ağzından sana iletiyorum...kal sağlıcakla...

Novos 03-07-2008 03:16 AM

öncelikle tebrikler dostum, bakıyorum sosyalleşiyorsun, yolun açık olsun gözlüğünü bol bol takman dileklerimle derty smil56

ametist 03-07-2008 03:24 AM

gerçekten büyük aşama kaydetmişsin art56art56.demek 2 hafta sonra kimse tutamaz seni music45.tebrikler alk78

imported_Angel 03-07-2008 10:02 AM

Merhaba McDaniel :)
valla seni ayakta alkışlıyorum tebrikler alk78 alk78
bunlar gerçekten çok önemli gelişmeler....gerisi de gelecek hiç şüphen olmasın
gösterdiğin sabrın ve azmin meyvelerini almaya başlamışsın blissy sonraki olacak gelişmeleri merakla bekliyorum wave

McDaniel 03-07-2008 10:53 AM

Arkadaşlar desteğiniz, iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız..

McDaniel 07-07-2008 11:38 AM

Tekrar merhaba..

Bu gün telkin listeme kendine güven telkinini eklememin 4. günü

Listeme kendine güven telkinini eklediğim bu dört günlük süre içersinde davranışlarımdaki panikte ve heyecanda bir artış hissettim. Ancak aynı durumu ego ve suçluluk telkinini dinlediğim ilk günlerde de hissettiğim için durumun normal olduğunu düşünüyorum çünkü ego ve suçlulukla attığım şeyleri artık kendine güvenle atacağım tabi bununda ufakta olsa bi sancısı olacak herhalde :) Onun dışında zayıflıklarımı yenmek için zorda olsa üstüne gitmeye uğraşıyorum çünkü bekledikçe zayıf olduğun o noktalar olduğundan çok daha fazla güçlenerek üstüne geliyor.. Ümit ediyorum ilerleyen günlerde daha mutlu haberlerlerimle burayı dolduracağım.. Tekrar herkese teşekkür ederim..

imported_Angel 07-07-2008 11:45 AM

Merhaba McDaniel :)
değişik birşeye adapte olmak kolay iş değil tabi ki..ama bazı ufak olumsuzlukların alışma devresi olduğunun bilincinde olman çok güzel...
eskiden bu bilinçte olamadığımız için başladığımız işleri yarım bıraktığımızı düşünüyorum...
iyi haberlerin çok uzakta değildir merak etme...ne de olsa ego ve suçluluk altyapın var..eskisi kadar zorlanacağını sanmam
yeni gelişmeleri bekleyelim bakalım blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM.