![]() |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu evet yeni farkettim birde mozzillada gezinti çubuğuna yapıştırıp linki enter a basınca yükleme başlıyor saolun |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Saniyorum farklı bir formatta yapılmış bu versiyon. Media player oynatmıyor. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu tekrar deneseniz.. dusun şimdi kontrol ettim.. hem winamp ta hem windows media playerda dinleyebiliyorum.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Merhabalar Atakan Bey 4 gündür listeme ego ve suçluluğun yanında kendine güven,sosyallik artırıcı,top.önünde konuşma gibi telkinleri de ekledim ama aşırı bir moral bozukluğu ve huzursızluk var normalde huzurlu hissetmem gerekmiyor mu kendimi yoksa telkinlerin kişiden kişiye değişen böyle etkileri oluyor mu? cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler saygılar..... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu kürşad cım daha önce bu konuda bir yazı eklemiştim biraz uzun vaktin olduğunda okursan sevinirim.. sevgiler.. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Merhaba shamanic ben o yazıyı okudum orada çok az dinleyenler için bi tavsiyade bulunmuşsunuz ben günde 15 saatten fazla dinlyorum ayrıca liste kabarık olduğu için etkisini çabuk göstermesini de beklemiyorum şu durumda bundn sonra listeye telkin eklemeyi de düşünmüyorum yani sabırla listemde ki telkinleri etkilerini görene kadar dinleyeceğim inşallah 1ay,5ay,1sene farketmez yani sonuçları alana kadar dinlemeye devam inşallah ki listemi çoğaltalı 4 günolmasına rağmen şu an değişimler mükemmel ne diorsunuz sizce bu şekilde devam etmemde bi problem olur mu dediğim gibi süresi çok önemli değil ben beklerim etkisini alana kadar saygılarımla cevabınzı bekliyorum...... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu kürşad cım 4 günde bu kadar kalabalık bir liste rahatsız etmesiyse devam edebilirsin canım.. seninde söylediğin gibi bu aşamada geriye kalan tek şey sabırlı olmak oluyor.. sende bu konuda kararlısın o zaman devam.. thumbsanim kısa sürede hedeflerine ulaşman ve güzel haberlerini bizlerle paylaşman dileklerimle.. sevgiler.. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Bence 15 saat dinlemeyin biraz dinlediklerinizi pekiştirmek için kendinize vakit verin.Bu kadar çok tekrar yaptığınızda nasıl ki aynı şeyler size tekrar tekrar söylendiğinde yeter anladık derseniz bilinçaltınızda bunları anladım ama pekiştirmem için biraz vakit ver diyebilir. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu çok teşekkür ederim Atakan Bey peki 10 saat gibi bir süre yeterli olurmu yani fazla olmaz herhalde değil mi saygılarımla ... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu çok teşekkür ederim ablacığım(shamanic) böyle hitap etmemde bi problem yoktur inşallah ayrıca motive edici cevabın içinde çok teşekkiür ederim inşallah ben sabırla dinlerim ayrıca kendinize iyi bakın siz bize lazımsınız smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |