![]() |
Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Bu Linkten Yükleyiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 |
Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. güzel bi site anca haberdar oldum çok şeymi kaybetmişim .......... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Alıntı:
|
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu bu bölümdeki hiç bir versiyonu ex. yükleyemiyor,,sonra deneyin diyor. yardımcı olursanız sevinirim. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu açılmıyor. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Merhaba, bir sorum var. Topluluk önünde konuşma, kendine güven ve sigarayı bırak ney mp3 lerini indirdim. Diğerlerine de baktım. Tüm ney müzikleri aynı, sadece süreleri farklı. Aslında konu neyi ya da müziği dinlemek değil de her gün belli bir süreyi istediğimize ulaşmak için düşünüyor olmaya ayırmaktan mı ibarettir? Mesela 4 farklı konudaki ney müziklerini art arda sıraladım ve sürekli dinliyorum. Fakat hangisinin neyle ilgili olduğunu ekrana sürekli bakarak takip etmiyorum. Bu durumda dinlediğim müzikler hangi amaca fayda eder? |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu hismiley merhabalar nuray hoşgeldin yanımıza.. rehber bölümde basettiğimiz gibi ilk etapta suçluluk ve ego telkinlerini önermekteyiz.. bunları 15 gün kadar dinledikten sonra öncelikle kendine güven ve akabinde ihtiyacın olanları eklemen daha yararlı olacaktır.. her yeni telkini eklerken 15-20 gün gibi belli aralar koyarsançok daha rahat olacaktır.. müzikler aynı olabilir ama içeriğindeki telkinler farklıdır.. müzikler subliminal mesajları gizlemek için kullanılır.. bu konu ile ilgili daha fazla bilgiyi rehber bölümüze bulabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ ilgili telkinin linkine tıkladığında açılan sayfada telkin yada script içeriği diye bir başlık çıkar.. orada müziğin altında hangi mesaj var içerik olarak açıklanır.. örneğin ego telkini.. ; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...dirici-b255.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t1376.0.html telkinleri dinlerken bir şey düşünmenize yada özel bir çalışma yapmanıza gerek yoktur.. yapacağınız meditasyon olumlama v.b gibi çalışmalar daha hızlı etki almanıza destek olur.. hangi konu ile ilgili telkini dinliyorsanız o konu ile ilgili gelişmelerniz ağırlı olacaktır.. dinlerken ekrandan hangi konulu telkinleri dinlediğinizi takip etmenize de gerek yok.. önemli olan listenize eklerken neleri eklediğinizin farkında olmaktır.. keyifli dinlemeler.. mutlaka rehber bölümümüzü inceleyerek devam edin.. sevgiler.. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu tşk.... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu lütfen başka bi siteye upload laya bilirmisiniz???? fbsmile gssmile uykulusmile skan67 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Mp3 ler kendi ücretli serverimizda yukludur.Saniyede 300-400 kb varan hizlarla indirilebilmektedir.Ücretsiz upload siteleri hem daha yavaş hemde indirmesi zordur.. Linkin üzerine gelip sağa tıklayıp farklı kaydet yaparsaniz kolayca indirirsiniz. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu evet yeni farkettim birde mozzillada gezinti çubuğuna yapıştırıp linki enter a basınca yükleme başlıyor saolun |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Saniyorum farklı bir formatta yapılmış bu versiyon. Media player oynatmıyor. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu tekrar deneseniz.. dusun şimdi kontrol ettim.. hem winamp ta hem windows media playerda dinleyebiliyorum.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Merhabalar Atakan Bey 4 gündür listeme ego ve suçluluğun yanında kendine güven,sosyallik artırıcı,top.önünde konuşma gibi telkinleri de ekledim ama aşırı bir moral bozukluğu ve huzursızluk var normalde huzurlu hissetmem gerekmiyor mu kendimi yoksa telkinlerin kişiden kişiye değişen böyle etkileri oluyor mu? cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler saygılar..... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu kürşad cım daha önce bu konuda bir yazı eklemiştim biraz uzun vaktin olduğunda okursan sevinirim.. sevgiler.. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Merhaba shamanic ben o yazıyı okudum orada çok az dinleyenler için bi tavsiyade bulunmuşsunuz ben günde 15 saatten fazla dinlyorum ayrıca liste kabarık olduğu için etkisini çabuk göstermesini de beklemiyorum şu durumda bundn sonra listeye telkin eklemeyi de düşünmüyorum yani sabırla listemde ki telkinleri etkilerini görene kadar dinleyeceğim inşallah 1ay,5ay,1sene farketmez yani sonuçları alana kadar dinlemeye devam inşallah ki listemi çoğaltalı 4 günolmasına rağmen şu an değişimler mükemmel ne diorsunuz sizce bu şekilde devam etmemde bi problem olur mu dediğim gibi süresi çok önemli değil ben beklerim etkisini alana kadar saygılarımla cevabınzı bekliyorum...... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu kürşad cım 4 günde bu kadar kalabalık bir liste rahatsız etmesiyse devam edebilirsin canım.. seninde söylediğin gibi bu aşamada geriye kalan tek şey sabırlı olmak oluyor.. sende bu konuda kararlısın o zaman devam.. thumbsanim kısa sürede hedeflerine ulaşman ve güzel haberlerini bizlerle paylaşman dileklerimle.. sevgiler.. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Bence 15 saat dinlemeyin biraz dinlediklerinizi pekiştirmek için kendinize vakit verin.Bu kadar çok tekrar yaptığınızda nasıl ki aynı şeyler size tekrar tekrar söylendiğinde yeter anladık derseniz bilinçaltınızda bunları anladım ama pekiştirmem için biraz vakit ver diyebilir. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu çok teşekkür ederim Atakan Bey peki 10 saat gibi bir süre yeterli olurmu yani fazla olmaz herhalde değil mi saygılarımla ... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu çok teşekkür ederim ablacığım(shamanic) böyle hitap etmemde bi problem yoktur inşallah ayrıca motive edici cevabın içinde çok teşekkiür ederim inşallah ben sabırla dinlerim ayrıca kendinize iyi bakın siz bize lazımsınız smil56 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Merhabalar Atakan Bey ve Shamanic Toplululuk önünde konuşma ile ilgili telkinleri dinlemeye başlayalı 1 hafta oldu ben pek bi değişim olmadığını sanaıyordum içsel konuşmalarım çok olumluydu ama yine arkadaşlarımla bile konuşurken heyecanlanacağımı düşünüyordum ama geçen gün çok klabalık bi arkadaş ortamında nerede ise hiç susmadım diyebilirim ve farkettim ki bu sırada hiç heyecanlanmadım ve gayet akıcı konuşuyordum arkadaşlarım arasında ağır abi olarak bilinmekteydim ve çok konuşmazdım ama şimdi uzun zamandır görüşmediğim bi kaç arkadaiım sana ne oldu böyle diyorlar ve şimdikihalimden hem ben memnunum hem de arkadaşlarım tekrardan Atakan Bey ve shamanic olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum elinize yüreğinize sağlık Allah'a emanet olun görüşmek üzere......... |
|
ogrene bılırmıyım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |