Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

Topluluk Karşısında Konuşma topluluk karşısında, topluluk karşısında konuşmak, topluluk karşısında konuşma, topluluk karşısında konuşamama

Topluluk Karşısında Konuşma Klasik

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz de ve  Topluluk Karşısında Konuşma Forumumuzda Bulunan  Topluluk Karşısında Konuşma Klasik Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Topluluk Karşısında Konuşma Klasik için kişisel gelişim konusunda www comTopluluk Karşısında Konuşma Klasik Alıntı: mustafaalia Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Topluluk karşısında konuşma klasik müzikli telkini bu linkten yükleyebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya/topluluk%20karsisinda%20konusma%202007%20klasik%20 hayatimdegisti.com(1).mp3 alternatif link ... http://rapidshare.de/files/38075190/...om_1_.mp3.html Ilk linkteki dosya hatali. 1.9mb gibi birşey iniyor. Rapidshare'den indirince normali geliyor.. Bilginize. izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22-06-2008, 01:10 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Klasik

Alıntı:
mustafaalia Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Topluluk karşısında konuşma klasik müzikli telkini bu linkten yükleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya/topluluk%20karsisinda%20konusma%202007%20klasik%20 hayatimdegisti.com(1).mp3

alternatif link ...

http://rapidshare.de/files/38075190/...om_1_.mp3.html
Ilk linkteki dosya hatali. 1.9mb gibi birşey iniyor. Rapidshare'den indirince normali geliyor.. Bilginize.

aynen öyle.. Ancak rapid'te download limiti olduğu için bu da ayrı bir sıkıntı yaratıyor.. Diğer telkinler rapid'in dışında başka bir download server'ına daha konulmuştu acaba bu telkinleri de orada payalaşabilir misiniz ?

Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar..
McDaniel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın McDaniel ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
Belgin ∞ (23-01-2009), melinaa (19-01-2009), shamanic (20-01-2009), yeni bir hayat (19-01-2009)
Alt 19-01-2009, 02:09 AM   #12 (permalink)
Teğmen

1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
kasiyer85 is an unknown quantity at this point

yaw bu nedir böyle
oyunmu oynuyolar ne
hiçbir mp 3 ün
yüklendiğide
yok

kasiyer85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın kasiyer85 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
Belgin ∞ (23-01-2009), melinaa (19-01-2009), shamanic (20-01-2009), yeni bir hayat (19-01-2009)
Alt 19-01-2009, 02:28 AM   #13 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,258
1,284 Mesajinıza toplam 6,052 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud of

Alıntı:
kasiyer85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw bu nedir böyle
oyunmu oynuyolar ne
hiçbir mp 3 ün
yüklendiğide
yok
Bu saatlerde bazen yoğun bir şekilde yükleme yapıldığı için sorun oluşabiliyor..

Fakat alternatif linkimiz çalışıyor şu an..Rapidshare den yükleme yapabilirsiniz..

Daha önce buradan yükleme yapmadıysanız,

http://www.hayatimdegisti.com/forum/91922-post20.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/91924-post21.html

linklerini inceleyiniz..

Hayatta en büyük isteğim,kendime yapabileceğimin en iyisini yaptıran olmaktır.
yeni bir hayat isimli Üye şuanda  online konumundadır Online   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın yeni bir hayat ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
Belgin ∞ (23-01-2009), melinaa (19-01-2009), sanemce (19-01-2009), shamanic (20-01-2009)
Alt 27-01-2009, 11:13 PM   #14 (permalink)
Teğmen

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
ŞAHİN is an unknown quantity at this point

bütün linkler 27.01.09 23.15 itibariyle ölü...

ŞAHİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın ŞAHİN ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
shamanic (27-01-2009), yeni bir hayat (28-01-2009)
Alt 27-01-2009, 11:32 PM   #15 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12,972
1,806 Mesajinıza toplam 10,069 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

merhabalar şahin..

ana linklerimizde zaman zaman geçici problemler yaşayabiliyoruz..
alternatif linkleri bunun için ekledik..

eksik alternatif linke rastladığınızda uyarıda bulunursanız güncellemeleri mümkün olduğunca çabuk yaparız..

anlayışınız için teşekkür ederiz..

sevgiler..

ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın shamanic ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
hakikat1990 (09-02-2009), sanemce (28-01-2009), yeni bir hayat (28-01-2009)
Alt 09-02-2009, 10:31 PM   #16 (permalink)
Teğmen

hakikat1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 182
134 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakikat1990 will become famous soon enoughhakikat1990 will become famous soon enough

gerçekten dediğiniz gibi siteye üye olan kişi sayısı çok fazla neden çok az kişi mesaj yazıyor lütfen herkez birşeyler yazsın

hakikat1990 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın hakikat1990 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
shamanic (23-02-2009), yeni bir hayat (09-02-2009)
Alt 10-02-2009, 03:08 PM   #17 (permalink)
Teğmen

1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
Bdenizalp is an unknown quantity at this point
Smile

Merhaba,
Telkinleri düzgün bir şekilde dinlemeye gayret ediyorum..Gerçekten çok faydası oldu..Bu siteyi hazırlayanların ellerine ve yüreklerine sağlık..

Bdenizalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın Bdenizalp ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
sanemce (10-02-2009), shamanic (23-02-2009), yeni bir hayat (11-02-2009)
Alt 28-02-2009, 09:39 PM   #18 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
81serap is an unknown quantity at this point

merhabalar,öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum yaptığınız işten dolayı...
ben ego güçlendirici,suçluluk duyguları ve kendine güven mp3 lerini indirmeme rağmen,toplum karşısında konuşma,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı mp3 lerini indiremedim.alternatif linkten de beceremiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar sonsuz teşekkürler

81serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın 81serap ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
sanemce (01-03-2009), shamanic (06-03-2009), yeni bir hayat (01-03-2009)
Alt 01-03-2009, 12:51 PM   #19 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,258
1,284 Mesajinıza toplam 6,052 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud ofyeni bir hayat has much to be proud of

Alıntı:
81serap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar,öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum yaptığınız işten dolayı...
ben ego güçlendirici,suçluluk duyguları ve kendine güven mp3 lerini indirmeme rağmen,toplum karşısında konuşma,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı mp3 lerini indiremedim.alternatif linkten de beceremiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar sonsuz teşekkürler
Merhabalar 81serap;

Öncelikle hoşgeldiniz yanımıza..

İlk etapta dinlemeniz gereken telkinleri indirmişsiniz zaten..Ego ve suçluluk telkinlerini günde 7-8 saat ortalama ile yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğerlerini ekliyoruz..

Bu süreyi tamamladıktan sonra diğer telkinleri yine indiremezseniz yardımcı olmaya çalışırız..

Değişim haberlerinizi bekliyoruz..

Sevgiler..

Hayatta en büyük isteğim,kendime yapabileceğimin en iyisini yaptıran olmaktır.
yeni bir hayat isimli Üye şuanda  online konumundadır Online   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın yeni bir hayat ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
81serap (08-03-2009), sanemce (01-03-2009), shamanic (06-03-2009)
Alt 08-03-2009, 10:30 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
81serap is an unknown quantity at this point

diğerlerini de indirdim ama sosyal fobinin ney versiyonunu indiremedim.alternaternatif linkten de yapamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

81serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)