|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
| Topluluk Karşısında Konuşma topluluk karşısında, topluluk karşısında konuşmak, topluluk karşısında konuşma, topluluk karşısında konuşamama |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz de ve Topluluk Karşısında Konuşma Forumumuzda Bulunan Topluluk Karşısında Konuşma Klasik Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Topluluk Karşısında Konuşma Klasik için kişisel gelişim konusunda www comTopluluk Karşısında Konuşma Klasik Alıntı: mustafaalia Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Topluluk karşısında konuşma klasik müzikli telkini bu linkten yükleyebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya/topluluk%20karsisinda%20konusma%202007%20klasik%20 hayatimdegisti.com(1).mp3 alternatif link ... http://rapidshare.de/files/38075190/...om_1_.mp3.html Ilk linkteki dosya hatali. 1.9mb gibi birşey iniyor. Rapidshare'den indirince normali geliyor.. Bilginize. izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 (permalink) | ||||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
aynen öyle.. Ancak rapid'te download limiti olduğu için bu da ayrı bir sıkıntı yaratıyor.. Diğer telkinler rapid'in dışında başka bir download server'ına daha konulmuştu acaba bu telkinleri de orada payalaşabilir misiniz ? |
||||||
|
|
|
| İyi ki varsın McDaniel ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
yaw bu nedir böyle oyunmu oynuyolar ne hiçbir mp 3 ün yüklendiğide yok |
||
|
|
|
| İyi ki varsın kasiyer85 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Super Moderator
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 28,258
1,284 Mesajinıza toplam 6,052 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Fakat alternatif linkimiz çalışıyor şu an..Rapidshare den yükleme yapabilirsiniz.. Daha önce buradan yükleme yapmadıysanız, http://www.hayatimdegisti.com/forum/91922-post20.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/91924-post21.html linklerini inceleyiniz.. |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Teğmen
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
bütün linkler 27.01.09 23.15 itibariyle ölü...
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın ŞAHİN ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | shamanic (27-01-2009), yeni bir hayat (28-01-2009) |
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 12,972
1,806 Mesajinıza toplam 10,069 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar şahin.. ana linklerimizde zaman zaman geçici problemler yaşayabiliyoruz.. alternatif linkleri bunun için ekledik.. eksik alternatif linke rastladığınızda uyarıda bulunursanız güncellemeleri mümkün olduğunca çabuk yaparız.. anlayışınız için teşekkür ederiz.. sevgiler.. |
||
|
|
|
| İyi ki varsın shamanic ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Teğmen
Tesekkür: 182
134 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
gerçekten dediğiniz gibi siteye üye olan kişi sayısı çok fazla neden çok az kişi mesaj yazıyor lütfen herkez birşeyler yazsın
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın hakikat1990 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | shamanic (23-02-2009), yeni bir hayat (09-02-2009) |
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
Merhaba, Telkinleri düzgün bir şekilde dinlemeye gayret ediyorum..Gerçekten çok faydası oldu..Bu siteyi hazırlayanların ellerine ve yüreklerine sağlık..
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın Bdenizalp ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#18 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
merhabalar,öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum yaptığınız işten dolayı... ben ego güçlendirici,suçluluk duyguları ve kendine güven mp3 lerini indirmeme rağmen,toplum karşısında konuşma,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı mp3 lerini indiremedim.alternatif linkten de beceremiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar sonsuz teşekkürler |
||
|
|
|
| İyi ki varsın 81serap ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#19 (permalink) | |||
|
Super Moderator
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 28,258
1,284 Mesajinıza toplam 6,052 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() Öncelikle hoşgeldiniz yanımıza.. ![]() İlk etapta dinlemeniz gereken telkinleri indirmişsiniz zaten..Ego ve suçluluk telkinlerini günde 7-8 saat ortalama ile yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğerlerini ekliyoruz.. Bu süreyi tamamladıktan sonra diğer telkinleri yine indiremezseniz yardımcı olmaya çalışırız.. Değişim haberlerinizi bekliyoruz.. Sevgiler..
|
|||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
diğerlerini de indirdim ama sosyal fobinin ney versiyonunu indiremedim.alternaternatif linkten de yapamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|