Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Topluluk Karşısında Konuşma

Uyarılar

Topluluk Karşısında Konuşma topluluk karşısında, topluluk karşısında konuşmak, topluluk karşısında konuşma, topluluk karşısında konuşamama

Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Topluluk Karşısında Konuşma Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birçoğumuz topluluk önünde konuşmaktan nefret eder. Ancak biraz kendine güven ve konuya hakim olma mükemmel bir konuşma için yeterli. Birçok insan toplum önünde konuşma yapmamak için türlü türlü bahaneler uydurur. Ancak bir kere bu korkuyu aştıktan sonra göreceksiniz ki, küçük ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Topluluk Karşısında Konuşma telkin cd indir izle İstanbul Topluluk Karşısında Konuşma nerededir kimdir Topluluk Karşısında Konuşma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Topluluk Karşısında Konuşma hipnoz Topluluk Karşısında Konuşma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Topluluk Karşısında Konuşma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Topluluk Karşısında Konuşma kuantum düşünce kitap haberi

Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2010, 01:01 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 77
Tesekkür: 24
81 Mesajinıza toplam 572 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura about
Standart Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

Birçoğumuz topluluk önünde konuşmaktan nefret eder. Ancak biraz kendine güven ve konuya hakim olma mükemmel bir konuşma için yeterli.

Birçok insan toplum önünde konuşma yapmamak için türlü türlü bahaneler uydurur. Ancak bir kere bu korkuyu aştıktan sonra göreceksiniz ki, küçük ya da büyük gruplar önüne yapılan güçlü konuşmalar size birçok iş fırsatı yaratacak, kariyerinizde önemli bir adım atmanıza neden olacaktır. Konuşma yaparak güvenilebilirliğinizin aniden arttığını hissedeceksiniz. Çünkü konuşma yaparken esasında, yeteneklerinizi, deneyimlerinizi ve kendinize güveninizi gösteriyorsunuz. Öncelikle hangi konularda konuşma yapabileceğinize karar vermelisiniz. İşte iki adımlık bir süreç:
1. Konuşmanıza başlık bulun. Herkes bir konuda uzmandır. Problem şu ki birçoğumuz yetenekli olduğumuz konuları görmezden geliriz. Ancak sizin bilgi birikiminizden yararlanabilecek pek çok insan olabilir. Genç ya da yaşlı, zengin veya fakir, işsiz ya da çalışan olabilirsiniz ama ne olursa olsun başkalarının işine yarayacak çok zengin bilgilere sahip olduğunuz bir gerçektir. Örneğin eğer yöneticiyseniz, liderlik ve motivasyon gibi konular üzerine konuşabilir, deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Yeni yönetciler veya yeni iş sahipleri için bu bilgiler tahmin ettiğinizden çok daha değerlidir.
2. Dinleyici bulun. Birçok çalışma grubu, dernek, üniversiteler, şirketler konuşmacı arayışı içindedir. Onlara konuşma içeriğinizden bahsedebilir, neden onları ilgilendirdiğini açıklayabilirsiniz. Şimdi de topluluk önünde konuşma korkunuzu yenmeye geldi sıra. İnsan Kaynakları uzmanı Don Straits'e göre pek çok insan konuşmadan değil, nasıl görüneceklerinden yani kendilerini kötü bir duruma düşürmekten korkarlar. Ancak bu çok görülmüş bir durum değildir. Bazı insanlar devamlı olarak topluluk önünde konuşma yaparlar ancak onlar da sahnede yerlerini alırken sizin kadar heyecanlıdır. İşte size yardımcı olacak birkaç yol:
1. Derin Nefes Alın. Dinleyicilerinizin / seyircilerinizin karşısına çıkmadan önce birkaç defa derin nefes alın. Nefesinizi ağızınızdan alın, oksijeni ciğerlerinizde tutun sonra da burnunuzdan verin. Oksijen gerginliğinizi azaltır ve kafanızı toparlamanızı sağlar. Bunu her konuşma yapmadan önce denerseniz işe yaradığını göreceksiniz. Televizyonda canlı yayınlanan şovlara bir göz atın. Sunucu sahne aldıktan sonra birkaç defa derin nefes alıp verir. Böylece rahatlayıp kafasını toparlar.
2. Giriş cümlenizi çalışın. Kurduğunuz ilk cümleler hayati önem taşır. O an tüm gözler üzerinizdedir. Bu nedenle ilk cümlelerinizi ezberlemek zorunda değilsiniz ancak akıcı ve kusursuz bir şekilde ağzınızdan çıkana kadar çalışmalısınız.
3. Materyallerinizi tanıyın. Konuşmanızda kullanacağınız materyalleri iyice araştırın, analiz edin, gözlemleyin. Neden bahsettiğinize emin olun. Küçük bir not: bir konu üzerinde üç kitap okuyan herhangi biri o konu üzerinde, dünyadaki diğer kişilerden yüzde 90 oranında daha fazla şey bilir.
4. Dinleyicilerinizi tanıyın. Kime konuştuğunuzu bilmeniz çok önemli. Beklentileri neler? Ne öğrenmek istiyorlar? Onları hangi konular ilgilendiriyor? Sizi dinlemekteki amaçları ne? Eğitim düzeyleri ne? Demografik ortalamaları nedir? Bu soruların yanıtlarını bilirseniz, sunumunuzu dinleyicilerin ihtiyaçlarına göre şekillendirebilirsiniz.
5. Dinleyicilerinizle iletişim kurun. Sunumunuz sırasında kürsünün arkasından çıkın ve dinleyicilerinizle iletişim kurun. Soru sorun, yorumlarını alın, karşılıklı sohbet edebileceğiniz birkaç dakika yaratın. Onları da konuşmanın içine dahil ederseniz, daha iyi dinlemelerini ve konuşmayı takip etmelerini sağlayabilirsiniz.
6. Prova yapın. Mükemmel bir sonuca ulaşmayı hedefliyorsanız bol bol prova yapmalısınız. Ancak konuşmayı ezberlemekten kaçının, çünkü ezberden yapılan konuşmalar sıkıcı ve inandırıcılıktan uzak olur. Onun yerine materyallerinize ve konuşmanıza tam olarak hakim olacağınız seviyeye gelene kadar bol bol tekrar yapın.
Konuşma öncesi hazırlıklarınızı tamamladınız, artık başarılı bir sunum yapabilirsiniz. Sunum sırasında kullanabileceğiniz birkaç ipucu etkili bir konuşmanın kapılarını size açacak.
1. Göz kontağı kurun. Dinleyicilerin arasında gezinirken mutlaka direkt göz kontağı kurun. Ancak bunu yaparken belirli kişilere odaklanmayın, her seferinde farklı kişilere bakmaya dikkat edin. Göz kontağını 4-6 saniye arası korumaya özen gösterin. Böylece sunumunuza daha fazla inandırıcılık katacaksınız ve dinleyiciler samimiyetinize inanacaklar.
2. Sesinizi iyi kullanın. Enerjinizi doğru kullanmalı, bunu sesinize yansıtmalısınız. Konuşma sırasında es'ler, ses iniş çıkışları ve tonları kullanın. Böylece dinleyiciler monoton bir ses dinledikleri için dikkatlerini başka tarafa yöneltmezler.
3. Jest ve mimik kullanın. Dikkat ederseniz birçok konuşmacının vücut dilini kullanırken zorluk çektiğini göreceksiniz. İzleyici karşısına geçtiklerine özellikle kollarını kıpırdatmakta zorlanan ya da gelişigüzel sallayan, kürsünün arkasına saklayan konuşmacılarla karşılaşabilirsiniz. Konuşmanızı prova yaparken hareketlerinizi de işin içine katın. Hatta kelimeler kullanmadan prova yapmayı deneyin, sadece vücut dilinizi çalıştırın.
4. Kişisel deneyimlerinize yer verin. Bilgi vererek beyne, kişisel deneyimlerinize yer vererek insanların duygularına hitap edersiniz. Dinleyicilerinizin dikkatini komik, trajik, romantik, arkadaşlık, aileye, hayata, başarıya ve kariyere dair hikayelerle çekmeye çalışın. Dinleyiciler bu tür kişisel deneyimlere ve hikayelere ilgi göstereceklerdir. Duygularına hitap ederek yaptığınız konuşmalar dinleyici üzerinde daha kalıcı bir etki bırakır.
5. Giriş cümlenize renk katın. Yukarıda da belirttiğimiz gibi konuşmanın ilk cümleleri çok önemlidir. Konuşmanıza bir hikaye anlatarak, harekete geçirici bir soru sorarak, istatistiki bir bilgiye ya da özlü bir söze yer vererek başlayabilirsiniz. Böylece dinleyicilerinizin dikkatini ilk cümleden kazanarak konuşmanın ilerleyen bölümlerindeki sürprizler için hazır tutabilirsiniz.
6. Konuşmanıza mükemmel bir son verin ki daha fazlasını dinlemek istesinler. Birçok konuşmacının yaptığı hatalardan biri konuşmaya soru-cevap bölümüyle son vermektir. Bu davranışın, temposu gittikçe düşen bir kapanışa yol açacağı garantidir. Bunun yerine kendi kapanışınızı yapmalısınız. Bu kapanış dinleyicilerinizi şaşırtmalı, motive etmeli, konuşmayı büyük bir heyecanla terk etmelerini sağlamalıdır. Kapanış cümleleriniz şunları içerebilir:
•Kişilerde kendine güven yaratın. Kendilerini iyi hissetmeleri için nedenler sıralayın.
•Harekete geçmelerini isteyin. Onlara bir hedef verin ve bunu başarmaları için onları yüreklendirin.
•Problemlerinin çözümünü bulmada yol gösterin. Sorunları çözmeleri için önerilerde bulunun, krizlerle nasıl başa çıkmaları gerektiği, başkalarından nasıl yardım alabilecekleri konusunda yol gösterin.
•İstedikleri konuya yönelmeleri için onları yüreklendirin. Bu herhangi bir konu olabilir. Yazmak, bir topluluğa katılmak, terfi almak vs...
•Mükemmele ulaşmaları için onlara ilham verin. En yüksek performansa ulaşmaları, hedeflerinin peşinden koşmaları ve her el attıkları işte başarılı olabileceklerine dair onlara nedenler verin.




 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

rimdeng2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2010, 11:37 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 38
Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

uff.. yazı çok uzun ya.. ama paylaşım için teşekkürler.. başını okudum sadecenek ama neyi anlatmak istediğinizi anladm.. sanırım.. böle bişiy başımdan geçti benimde.. ilk başlarda yapamam korkusu vardı.. ama kürsüye çıkmak ve bide kendi seçtiğim konuyu bütün sınıfa anlatmak zorundaydm.. nsl çıktım ve o seçmiş olduğum konuyu nsl anlattım gerçekten hiç bir fikrim yok.. hatırlamıyrm.. :).. korkunç derece de bir heyecan ve belirsizlik ve olumsuzluk yaratan bi korkuyla beraber çıktım.. elimdeki kağıdı zor taşıdım,tuttum.. çünkü ellerim titriyodu.. :).. ama bu ilk denememdi ne yaptığımı bilmiyrumdu ama aşşağ indiğimde ikinci defa çıkmayı çok istedim.. gerçekten.. böle bi rahatlık,kendime güvenim gelmişti o an ya.. ve ikinci defa çıksaydım eminim kii ağlatırdım o kürsüyü.. :d.. ama kısmet olmadı tabi.. ama gel gelelim kii şimdilerde olsa çıkıp gene konuşamam.. yine ellerim titrer.. yine korkunç derecede heyecanlanırım ve yine olumsuzluklar içerisinde kalabilrim.. aslında böle olmak benimde sinirlerimi bozuyo ama istem dışı bu şey.. bende kızıyrm kendime ama yapamıyrm işte.. kabuğumu kıramıyrm.. :(.. uf.. teşekkürler..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 07:28 PM   #3 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

Alıntı:
Emel.. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uff.. yazı çok uzun ya.. ama paylaşım için teşekkürler.. başını okudum sadecenek ama neyi anlatmak istediğinizi anladm.. sanırım.. böle bişiy başımdan geçti benimde.. ilk başlarda yapamam korkusu vardı.. ama kürsüye çıkmak ve bide kendi seçtiğim konuyu bütün sınıfa anlatmak zorundaydm.. nsl çıktım ve o seçmiş olduğum konuyu nsl anlattım gerçekten hiç bir fikrim yok.. hatırlamıyrm.. :).. korkunç derece de bir heyecan ve belirsizlik ve olumsuzluk yaratan bi korkuyla beraber çıktım.. elimdeki kağıdı zor taşıdım,tuttum.. çünkü ellerim titriyodu.. :).. ama bu ilk denememdi ne yaptığımı bilmiyrumdu ama aşşağ indiğimde ikinci defa çıkmayı çok istedim.. gerçekten.. böle bi rahatlık,kendime güvenim gelmişti o an ya.. ve ikinci defa çıksaydım eminim kii ağlatırdım o kürsüyü.. :d.. ama kısmet olmadı tabi.. ama gel gelelim kii şimdilerde olsa çıkıp gene konuşamam.. yine ellerim titrer.. yine korkunç derecede heyecanlanırım ve yine olumsuzluklar içerisinde kalabilrim.. aslında böle olmak benimde sinirlerimi bozuyo ama istem dışı bu şey.. bende kızıyrm kendime ama yapamıyrm işte.. kabuğumu kıramıyrm.. :(.. uf.. teşekkürler..

sevgili emel hoşgeldin..bir kere başaran biri için biraz fazla karamsar gördüm seni..eğer istersen ve derdini anlatırken bile kurduğun cümlelere dikkat edersen ben hayalini kurabileceğin herşeyi yapabileceğini düşünüyorum ..bu sadece sana mahsus değil bir kere başaran herkese mahsus bir durum.
ego suçluluk ve kendine güven başlangıç telkinlerinin sana faydası olabileceğini düşünüyorum sevgiler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 10:02 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 38
Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

hoşbuldum.. :).. hmm.. tmm bakarım.. teşekkür ederim.. :)..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Topluluk Karşısında Konuşma Topluluk Önünde Konuşma Yapmaktan Korkmayın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birçoğumuz topluluk önünde konuşmaktan nefret eder. Ancak biraz kendine güven ve konuya hakim olma mükemmel bir konuşma için yeterli. Birçok insan toplum önünde konuşma yapmamak için türlü türlü bahaneler uydurur. Ancak bir kere bu korkuyu aştıktan sonra göreceksiniz ki, küçük ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Topluluk Karşısında Konuşma telkin cd indir izle İstanbul Topluluk Karşısında Konuşma nerededir kimdir Topluluk Karşısında Konuşma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Topluluk Karşısında Konuşma hipnoz Topluluk Karşısında Konuşma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Topluluk Karşısında Konuşma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Topluluk Karşısında Konuşma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.