Zozo(Zozo)

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Yönetmen: Josef Fares

Oyuncular: , Imad Creidi, Antoinette Turk, Viktor Axelsson, Charbel Iskandar

Çocuklar için dünya hep aynıdır. Ne savaşlar ne de felaketler onların dünyasını nasıl etkiler bilemeyiz çünkü umutlarını ve hayallerini hiç yitirmezler.

Beyrutta süren sivil savaşa rağmen Zozo da mutlu ve umut dolu bir çocuktur. Bir trajediyle anne ve babasını kaybedene kadar... O günden sonra hayatına tek başına devam etmek zorunda kalan bu zeki ufaklığın arzularını gerçekleştirmesi de uzun sürmez ve kendini İsveçte büyük babasıyla büyükannesinin yanında bulur.

Dünyanın en güzel köşesi gibi gördüğü bu toprakları keşfederken yavaş yavaş gerçeklerin hayalleri kadar güzel olmadığını da keşfedecektir. Yabancı olmanın zorlukları, yeni bir okul, dil öğrenmek, arkadaş edinmek… Dünyanın en medeni ülkelerinden birinde sudan çıkmış balık gibidir Zozo. Ama büyükler onun kalbi kadar medeni olmayı becerebilmiş midir gerçekten?

‘Kendi hayatımı anlatmadım diyor eski bir Zozo olan usta yönetmen Josef Fares. ‘Ama kendi hayatımdan esinlendim ve o kadar tutku dolu bir hikaye çıktı ki ortaya sanki ilk filmimi çekmişim gibi hissediyorum demeyi de ihmal etmiyor.

Kaynak: kaynak:Beyazperde

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri