YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN

can_can_ny

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
Temiz kalpli, iyi niyetli,sevgi dolu,saygılı,nazik,düşünceli,sevgime sevgiyle karşılık veren,bana değer veren ve değer verdiğim,bana sadık ve sadık olduğum,bana güven veren ve bana güvenen,beni özleyen ve özlediğim, uyumlu olduğumuz,çok iyi anlaştığımız,birlikte son derece keyifli vakit geçirdiğimiz , birbirimize huzur ve sakinlik verdiğimiz,birbirimize güvendiğimiz,birbirimizi desteklediğimiz,birlikte kahkaha atabildiğimiz,birbirimize karşı hoşgörülü ve anlayışlı olduğumuz,birbirimize karşı ilgili ,nazik,saygılı ve düşünceli davrandığımız,birbirimize dürüst olduğumuz,birbirimize bağlı,birbirimizle gurur duyan ve yüreklendiren,her zaman her koşulda birbirimizin yanında olduğu ve desteklediği,birbirimizi arzuladığımız ve özlediğimiz,birbirimizi tanıdığımız,birbirimizleyken son derece mutlu olduğumuz,aşk dolu sevgi dolu son derece keyifli bir ilişkim ve sevgilim olduğu için şükrediyorum.

BUNU KENDİNİZE GÖRE UYARLAYABİLİRSİNİZ.

SEVGİ VE AŞK'LA KALIN :=))

yada unu tek tek sıralaya bilirsiniz örn = "Son derece keyifli bir ilişkim olduğu için şükrediyorum" gibi :=))

Bunu okuyana kadar telef olur adam beyin nasıl kodlasın bunu

Haklısın okurken başım döndü, bir çiftte bütün bu özellikler harikalar diyarında vardırÇok güzel ellerine sağlıky789
arkadaşlar bunu yazdıkdan sonra istersenin tek tekde yapabilirsiniz demiştim örn:son derece keyifli bri lişkim var" diyee meselaa :=))) eğer beyninizi karıştırıyorsa o şekilde deneyebilirnisniz ben sadece paylaştımm

teşekkürlerr :=))

Haklısın okurken başım döndü, bir çiftte bütün bu özellikler harikalar diyarında vardırÇok güzel ellerine sağlıky789

benim harikalar diyarımda bile yok düşün artık khkh56

Geçekten mi Alice? bizim umudumuz sensin yapma böyle....!ağla2

Böyle bir sevgili için yaparım valla bu olumlamayı her gün y789

Bunu kim yazdı acaba öğrenebilir miyim ?

Harikasın walla Can Can,
Bayıldım buna. Ben denemeye değer diyorum. Walla beynimin zamanında ne komplike kodlamalar yaptığı yaşadıklarımdan belli oluyor, karman çorman. En azından böylesi bir sonuç için denemeye değer.

Ellerine sağlık. Şükrettiğine göre aradığını bulduğunu varsayıyorum, doğru mu?
Böyle mi gerçekten???

Harikasın walla Can Can,
Bayıldım buna. Ben denemeye değer diyorum. Walla beynimin zamanında ne komplike kodlamalar yaptığı yaşadıklarımdan belli oluyor, karman çorman. En azından böylesi bir sonuç için denemeye değer.

Ellerine sağlık. Şükrettiğine göre aradığını bulduğunu varsayıyorum, doğru mu?
Böyle mi gerçekten???

Evet doğruu benim için doğru olduğuna inandığım harika bir ilişkim var.Çok şükür şanlıyımdır :=))
Sevgiyi herkes hakediyor ve allah herkese gönlüne göre karışlıklı sevgi dolu bi aşk versinn

sevgiyle kal

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri