Ynt: UYKU VE RÜYALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
teşekkürler cevap yazan arkadaşlara o zaman kızgın degildim sadece yorgun uykusuz ama uyuyamama durumu vardı s45apk s45apk s45apk içsel bir sıkıntı sadece hiçbirşey düşünmeden uyuma hedefindeydin zıpadan ayaklandım blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy sonuçta korku neler yaptırıyor şimdi düşününce gülüyorum smil56 smil56 smil56 ama o halimi a,nlatamam bile kelimeler yetersiz kalır anlatmama kafayı yiyomu ne diyede düşünmedim degil bir eşime bir size anlattım vallahiiiiiiiiiiii yazılan bölümü inceliyecegim sagolun ya hızlı cevap dostları 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri