Ynt: centin degişim aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
merhaba günlük ihmal ettim yine yazmadım ne yazacagım sanki degişenler iyiye gitmeler şu anda bunları aktarma yerine satırlara sevdimi kaybetmenin sözlerini yazmak istiyorum

canım sevdigim annanem anne diye sevip ellerini öptügüm birtanem seni çok özlicem dedem gibi dedemi kaybedeli daha uzun bir zaman oldu annanemi yeni kaybettim en yakınımla dertleşmektense neden bilmem satırlara yazmayı tercih ediyorum sevgiyi saygıyı bildiklerimi ögrenmeme sebep olan bir dedimi ikiletmeyen ik
i can pırlantasını kaybettim onlar sonsuzluk diyarında allahım rahman ver rahimdir merhameti sonsuzdur bana dünyada anne ve babalık yapan iki can yoldaşına merhamet etsin korktuklarından emin eylesin her alemde kolaylıklar versin inşallah

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri