Ynt: çekim yasası paylaşımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
ceren18 ' Alıntı:
aslında secret denilen olay çok önceden de vardı ama adı secret degildi adı duaydı insanlar inançlarına okadar çok güveniyorlardıki allahtan olmasını istedikleri seyleri ısrarla istiyorlardı gerçekleşincede allah tarafından olduguna inanıyorlardı şimdi de bunu evrenin yaptıgını düsündürmeye çalışıyor insanlar ben suan secret okuyorum aynı zamanda telkinleri dinliyorum ve hayatım mükemmel çekim yasası var mı yok mu tartısılır ama hayatta inatla olmasını istedigin seyler için çalışmak çok güzel bir duygu bu haz bile yeter bence y789

sevgili ceren şu anada gündemde olan çekim yasası anlatımları çok öncelerden beri dedigin gibi isteme eylemiyle allahtan bekleme hayırlısını istemedir benim inancımla çatışmayan herşeyi önce araştırır sonra uygulamaya geçerim

allahtan istemede devamlılık önemlidir aşırıya kaçmak ısrarcı olmamak önemlidir sayıların gizemi hakında bilgi okuyunuz derim

islama göre okunan duaların sayısına bakarsak 7 yasin okuma neden

7 21 41 sayılarınca okunan dualar vardır

istemede kendinize ısrarcılıkta olup olmadıgımızı bilemezsek isteklerimizi isterken hayırlısıyla demeyide ihmal etmeyelim derim

uygulaması zor olan bir o noktası vardır arkadaşlar yani bir çizgi çizersek bir nokta koyarsak o noktada ne iyi nede kötü düşünme isteme yönelme olmması bir istektir işte o zaman allahın verdiklerine razılık vardır yalnız düşüncemizde olumsuzlukların öncesini silip yeni olumluluklarla bilinci doldurmak kaydı ile

sevgiyle kaldık 8977 cilgin897 8977

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri