Yıldız Yükseltme Formülü(Deneyin!)

heromaster

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Web sitesi
t.me
images

Yıldız Düşüklügü İnsan; yaşam süreci içerisinde, dünyaya gözünü açtığı mekanın enerjisinden başlayıp, çocukluk gençlik ve ileri yaş dönemlerine kadar birçok enerji etkisi altına girmektedir.. Bu enerjiler zaman zaman pozitif enerjiler olabilecegi gibi genelde eksi enerjilerdir.. Nazar, şua, büyü, metafizik varlıkların enerjileri vb gibi.. Zamanla bu enerjiler aurayı çevreler ve ruhu negatif hissiyatla sarar. Sadece bununlada kalmayıp karşımıza çıkan olay ve oluşumlarıda etkiler. Fiziksel, zihinsel ve spirituel birçok emare ortaya koyar. Bunlara kısaca örnek verecek olursak;

Fiziksel olarak;
yorgunluk, sıksık esneme hali, uyku düzensizlikleri, baş ağrıları vb..
Zihinsel olarak;
mutsuzluk, hoşnutsuzluk, kalabalıktan sıkılma, yalnız kalma isteği, olumsuz düşünceler, umutsuzluk, bezmişlik vb.
Sprituel olarak;
Kesin olması beklenen işlerin son anda olmaması, aşk-arkadaşlık-aile gibi ilişkilerde sıksık ortaya çıkan sorunlar, maddi ve manevi kayıpların ardı ardına yaşanması vb..

Yıldız Yükseltme Formülü

Perşembeyi Cuma'ya bağlayan gece saat 12 civarında;

1-Abdest alınır,
2-Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır,
3-Niyet edilir.

Ya Erhamerrahimyn - 3 kez

sonra
(baba adı) olma
(anne adı) doğma
benim (isim) yıldızımı dişiye çevir şansı ve bahtı açık olan kullarından eyle.

Ya Erhamerrahimyn - 3 kez

4-71 Ayetel Kursi , 71 Nas, 71 Felak
oku tüm bedenine üfle

sonra sağına, soluna önüne, arkana, yukarı ve aşağıya 6 yöne
Ya Selam deyip,

7 seferde etrafına 360 derece dönerek Ya Selam denir.

Kaynak:Gizli ilimler

Aa butun o fiziksel zihinsel sprituel olaylar var bende. Çok şaşırdım. Teşekkürler

faydalı olacağını düşünüyorum,inşallah en yakın zamanda deneyeceğim,paylaşım için teşekkür ederim...

Olaylar evrensel ama çözüm bir tane deyildir bu kaynakta müslümanlar için yapması gereken şeyleri söyüyor...:)
Sevgi ve Huzurla..:)

bu ara yildizlarin isimlerimi var yoksa oraya kendi ismimiz mi geliyor anlamadim sevgili heromaster

Çok beğendim en kısa zamanda uygulayacağım paylaşımların için teşşekkür ederim...

Çalışmayı denedim ve büyük bir rahatlama hissettim ve o gece çok güzel uyudum ilerde faydasını daha çok göreceğimden eminim..
Sevgi ve huzurla

namazı kıldıktan sonra ne için niyet ediyoruz orasını anlamadım, bir de uygulayanlar varsa faydalı oldu mu acaba??

Deneyip de olumlu sonuç alan var mı ?

Benim yıldızım çok kararsız, şimdi ben ne yapmalıyım. Doğru dürüst bir işim var, en az 10 yaş genç görünyorum. Ama şöyle bir şey var; kıskanan çok ve bana küserek beni cezalandırıyorlar. Her aşkın bir ızdırabı varmış meğer. Bu da benim şansım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri