Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gnr

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ygs ve Lys
sınava hazırlanan var mı? ve istediğiniz bölümler hangileri:D
Bn söyliyeyim inşallah poliss olacam !!!wave44
Belki ilginç şeyler çıkary789

Bhen tekim galiba :Dagl34

Ben de hazırlanıyorum ygs ye ama telkinlerin pek alakası yok sadece ek destek verir sanırım...

BEN DE HAZIRLANIYORUM YGS YE AMA TELKİNLERİN PEK ALAKASI YOK SADECE EK DESTEK VERİR SANIRIM...

Hoşgeldiniz önceliklef678h
evet fazla bi ilgisi yok sınavla telkinnin sde biz başka mamçlar için burdayız!!Anlatmak isterseniz falan istediğinzi anlatbilirsinz benimde arada size sorularım olabilir.krzm67
İyi çalışmalarderty(laf aramızsda büyük harfle yazma(umarım haddimi aşmamışımdır(çünkü yasak)!!!s45apk

ben de hazırlanıyorum
sormak istediğin bişey olursa sorabilisinz.veya sınavla ilgili herşeyi.paylaşabilirsin vikki.Bende izniinz olursa arada bkaç soru sorarımy789

bende lise 2 ye gidiyorum.Hazırlanıyorum

Subay olmak istiyorum... ay inşş

ben de giriyorum sınavlara.

elinizden geleni yapıp sonrasında olup olmayacağını boş verdiğinizde olmaması için bi neden yok bence.

hem hayat güzel.

sınavdan önce kalp krizi geçirenler de var, biliyorsunuz.

çok takmamak en iyisi.

ben de giriyorum sınavlara.

elinizden geleni yapıp sonrasında olup olmayacağını boş verdiğinizde olmaması için bi neden yok bence.

hem hayat güzel.

sınavdan önce kalp krizi geçirenler de var, biliyorsunuz.

çok takmamak en iyisi.

aynen katılıyorum.y789

bununla ilgili grup kuralım!! sorunlarımızı paylaşalım!!!terli345

yök yeni katsayı belirledi alan içi 0.15 alan dışı 0.12

bende hazırlanıyorum ygs'ye ve lys'ye... ygs'ye çok az kaldı bakalım napıcaz! inş hepimiz istediğimiz bölümü kazanırız -bu arada ben psikoloji danışmanlık ve rehberlik istiyorum-

acaba bu yök ün kararı kaldırılır mı tekrar

ben lise 2 deyim bende hazırlanıyorum hepimiz çok iyi yerlere gideceğiz inşallah. 956k

olabilir aslında neden olmasın.Bunu sen yapy789 ilk üyende benim söz8977

Grup açılmıştır.Bak ilk seni bekliyorum!!!:y789y789y789krzm67krzm67
Grup herkese açıktır!!

3. syf 6. sırada ÖSS grubu vardır!!

Saygılarımla...

Grup açılmıştır.Bak ilk seni bekliyorum!!!:y789y789y789krzm67krzm67
Grup herkese açıktır!!

3. syf 6. sırada ÖSS grubu vardır!!

Saygılarımla...
bulamadım desem inanırmısın blook
arama motorundanda araattım ama bulamadımmagl34
Saygı Bizdenart56art56

bende hazırlanıyorum ygs'ye ve lys'ye... ygs'ye çok az kaldı bakalım napıcaz! inş hepimiz istediğimiz bölümü kazanırız -bu arada ben psikoloji danışmanlık ve rehberlik istiyorum-

İnşallah istesdiğimiz olurda yüzümüzün akıyyla çıkarız bu işten!!!
PDR de güzel cilgin897
SON 18 GÜN...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri