Ygs-Lys'ye Hazırlananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mudLu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mudLu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Ben Zehra=) Ygs-Lys'ye hazırlanıyorum.War mı aramızda bölyle bnm gibileri.?Nasıl gidiyor çalışmalar.?

Merhaba ben de hazırlanıyorum.Lise 3 Eşit Ağırlık öğrencisiyim.YGS - matematik çalışmaya başlamıştım.10 konu kapattım ama şuan yazılılar haftası olduğu için ara verdim.Tatilde ygs matematik eksiğimi tümden kapatmayı düşünüyorum.Bu arada hedefim ODTÜ - İşletme.

2011 ygs sınavına giricem fm öğrencisiyim sizne yazın nasıl çalışmalıyımm yardmcı olursanz sevnrm :)

2011 ygs sınavına giricem fm öğrencisiyim sizne yazın nasıl çalışmalıyımm yardmcı olursanz sevnrm :)
merhaba bence bu tatili iyi değerlendir bütün konularını kapat.internettende yararlanabilirsin ben çok yararlandım.okullar açılınca da dershaneyle birlikte tekrar konularını bitirir sorularını çözersinsuperxy .yardımcı olabilmişimdir inş.başarılart678

Bende 2011 yılında gireceğim ygs&lys ye,eşit ağırlık öğrencisiyim,yaz boyunca mümkün olduğu kadar hallettim konuları şimdi dersanem başladı onunla beraber gidiyorum aynı zamanda geometriyi bitirmeye devam ediyorum..,

dersanenin kaynaklarını düzenli çözen günü gününe çalışan gideceği üniversite uğruna zevklerinden vazgeçen gerçekten kazanıyor defalarca gördüm emin oldum artık bakalım ben becerebilcekmiyim y789umarım hepimiz istediği bölümlere yerleşir herkese başarılar diliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri