herkese slm öncelikle benim sorunum ansiyete performans bozukluğu derdi doktor rahat olmadığım ortamlarda yemek yerken geriliyorum titreme dökme korkusu geliyor biriyle konuşuyorsam hele hiç bişey yiyip içemiyorum ilaç tedavisi oldum 1 sene bu hastalık ofiste çalışırken çıktı ortaya ara ara ergenliktede olurdu ama ofis öncesi her ortamda aç kurt gibi yer içerdim arkadaşlar bu kadar rahat girişken olmama şaşırırlardı ne olduysa ofiste masabaşı çalışırken oldu işten ayrılalı çok oldu uzun zamandır kpss hazırlanıyorum ilaçtan sonra azaldı bu tepkiler yani yemek yerken pek olmuyor ama sıcak ağzına kadar dolu bir kahve gelirse yandık ter sıkıntı içerken ya titrersem filan kalp hızlanıyor bunu çok kafaya takarsam artıyor konuşurken ağız yüzde titriyor kendimi iyi güçlü hissedersem o gün olmuyor ama normalde çok konuşkan sürekli sohbet eden biriyim yani herşey beyinde bitiyor son zamanlarda iyice kafaya koydum temelli sileceğim bu sorunu sizlerden yardım istiyorum öncelikle nasıl bir telkinle başlamalıyım hangi mp3ler ile oda da yalnız uyuyorum sadece uyurken dinlemeyi düşünüyorum. ve nerden indirebilir.tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. aşabileceğime inanıyorum şuan hayatım çok sosyal dershane arkadaş ortamı akraba ortamı dini ortamlar filan aktif kız arkadaşımda destek veriyo tek sıkıntım bişeyler içmek ve herkes bana bakarken bi iş yapmak. şimdiden teşekkürler...