YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Merhaba arkadaşlar,

Forum aktivitemizde konu başında belirtmiş olduğumuz şartları sağlayan tek üyemiz *kelebek* olmuştur ve Çekirdek İnanç Çalışması kazanmıştır. Abdullah Canıtez tarafından kendisine Çekirdek İnanç Tespiti yapılacak ve çekirdek inancına uygun telkin Atakan Sönmez tarafından hazırlanacaktır.

Sevgili *kelebek* iletişim bilgilerini bana özel mesaj yoluyla ulaştırırsan randevu verilmesi için aranacaksın. Tebrik ediyorum. Aktif katılımın için teşekkürler. ttli3

Şartları taşıyan başka bir üyemiz olmadığı için diğer telkin hediyemizi kimseye veremiyoruz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

Bu çok güzell bir haberr girlhaha Herşey için çok teşekkür ederim, ödülü kazanmak için uğraştım bayaa 956k Eğer benim için hayırlıysa kazanayım dedim süreklii,inşallah hepimizin hayrına olur,demek ki ihtiyacım varmış diyorum şuan..Deneyimlerimi paylaşmayı ve arkadaşlarımı bilgilendirmeyi düşünüyorum ileriki zamanlarda..Herşey gönlümüzce olsun,seygiyle kalın 956k

Kelebek kesinlikle senin hakkındı. Paylaşımların gözle görülür derecedeydi ;) Tebrikler. Çalışmanın etkilerini yaz lütfen merak ettiğim bir çalışma benim de.

Tebrikler kelebek..........

teşekkür ederim yeshappy ve arca.. az önce görüşmemizi yaptım,beklemediğim açılardan da baktım kendime..kurtarıcı olmaya çalıştığımı,arabulucu olmaya çalıştığımı,güçlü gözükmeye çalıştığımı,mükemmeliyetçiliğimi farkettim,vermektense biraz da birşeyler almaya alışmam gerektiğini ve anne-baba rolü üstlendiğimi farkettim..aslına bakılırsa hafifledim şuan..bakalım telkinler gelecek,bu konularda olumlamalar olumsuzlamalar da yaparsam iyi olur..Abdullah Bey'e teşekkür ederim,hoşsohbet,esprili ve profesyonel birisi :)

Bu çok güzell bir haberr girlhaha Herşey için çok teşekkür ederim, ödülü kazanmak için uğraştım bayaa 956k Eğer benim için hayırlıysa kazanayım dedim süreklii,inşallah hepimizin hayrına olur,demek ki ihtiyacım varmış diyorum şuan..Deneyimlerimi paylaşmayı ve arkadaşlarımı bilgilendirmeyi düşünüyorum ileriki zamanlarda..Herşey gönlümüzce olsun,seygiyle kalın 956k

tebrik ederim kelebek.. sevgiler...

tebrik ederim kelebek ..hayrına olmasını dilerim ..sevgiler..

selam iyiki varsınız bende varım bu olayda umarım güzel paylaşımlar ve dostluklar yakalarım

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri