yeni erken uyanma mp3 indiremiyorum rar dosyası nasıl çalışır yardıma ihtiyacım var..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sheen

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadslar lütfen yardım edin yenı erken uyanma ındırmek istiyorum/zinde uyanmak değil fakat rar dosyası olarak indiriyor dinleyemıyorum lütfen yardımcı olun dünden beri bunu yapmaya çalışıyorum.sorunum zinde uyanmak değil erken uyanmak..lütfen yardımcı olun:(

arkadslar lütfen yardım edin yenı erken uyanma ındırmek istiyorum/zinde uyanmak değil fakat rar dosyası olarak indiriyor dinleyemıyorum lütfen yardımcı olun dünden beri bunu yapmaya çalışıyorum.sorunum zinde uyanmak değil erken uyanmak..lütfen yardımcı olun:(

Anladığım kadarıyla bilgisayarında winrar programın yok. Bu programı kurduktan sonra winrarın içindeki dosyaya ulaşabilirsin. Link aşağıda.

winrar

tes ederım sorunum oymuş ewet atakan bey de yardımcı oldu :) tes ederim yıne de ..:)

al benden de okadar çıldırıcamm bi türlü in di re me dimmm lütfen helppp

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri