Yeni Bir Hayat Doğumgünü kutlaması

Pamukk

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com

Yeni Bir Hayat'cım doğumgünün kutlu olsun ,bu yeni yaşında kalbinden geçen

her isteğin,senin ve bütünün hayrına gerçek olsun sevgi ve ışıklar yağsın ...

spontanvesaydam_dogumgunu.jpg

HerzRose.gif

Tam konuyu açıyordum pamuk, benden önce davranmış.smiliyface

Sitedeki pozitifliğin, yardımseverliğin ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyor,

Azmin ve istikrarın ile daha nice yaşlara, sağlık ve mutluluk içerisinde, ailen ve sevdiklerinle birlikte girmen dileklerimle;

Doğum Gününü Kutluyorum.

Mutlu Yıllar.super

happy.gif

a055.gif
yeni bir hayat cım...nice mutlu huzurlu yıllara..

dogumgunu10011ih3gb5.jpg

ailenle tüm sevdiklerinle ve hep birlikte başarı dolu sağlık mutluluk

huzur dolu yıllara...iyi ki doğdun....blissy

993560ql07kdnjgmsd6.gif

Bu sabah mavi bulutları avucuna;
Mutlulukarı gönlüne;
Sevgimi usulca kalbine bırakıyorum;
Güneş her zaman senin için doğsun;
En güzel günler seninle olsun;
Yeni bir hayat hep bizimle olsun;
Nice mutlu yıllara

yeni bir ask ,yeni bir iş, bize yeni bir hayat lazım sevincli iyiki dogdun dogum günün kutlu olsun!!!!

canım beniim, iyiki doğdun, iyiki burdasın, hep böyle kal, hattaaaa hep en iyide, güzelde, ve en olumlu ne varsa hepside sende kalsın,

Güzel enerjinle siteye renk katıyorsun. İyi ki doğdun Yeni Bir Hayat, Doğum günün kutlu olsun..

Sevgili yeni bir hayat, ağırbaşlı duruşun, sevgi dolu ilgin, samimiyetin ve istikrarlı çizginle sitedeki önemli insanlardan birisin. Tüm sevdiklerinle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice yıllar geçirmeni diliyorum. İyi ki doğdun smiliyface

Bende arkadaşlara katılarak doğum gününü kutlarım :)

sitemizin amacına uygun nickiniz ilk günden dikkatimi çekmişti. ve sitede dolaşırken, nickinizle her karşılaşmamda yepyeni bir hayata başlamak için doğru yerde olduğumu hatırlattınız bana. sevgi pınarından doldurulmuş kadehimi sizin için kaldırıyorum: doğum gününüz kutlu olsun.. yepyeni hayatlarımızda buluşmak üzere...

sevincliA new life kardeşim sevdiklerinle huzurlu mutlu nice yaşlar geçirmen dileğimle iyiki doğdun happy6

ben afilli resimler eklemeyi ögrenemeden bir arkadasımızın daha dogum günü geldi.nice yıllara,bolluk ve huzurla956k

pty-balloonswht.gif
pty-balloonswht.gif

Yeni bir hayat'cım doğum günün kutlu olsun.
dogumgunu1.jpg
Tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum.
352125203wn.gif

Sevgili yeni bir hayat, dogum gununu kutlarim, rabbim sevdiklerinle hayirli mutlu ve huzur dolu hayat versin...nice guzel yillara kiss3

Pamukk

bymehmet

suzzy

nefa

ceren18

nurhanza

01nisan

engilizce

CeM

ruhsal

pisimbat

aysegul_tirtil

duru79

Su_duru

Arkadaşlar hepinize bu günümü hatırladığınız için yürekten teşekkür ederim.Sizler de iyi ki varsınız..kiss3kiss3kiss3

yeni yaşının sağlık, mutluluk getirmesi ve tüm hayallerine ışık olması dileğimle.
mutlu yıllar

Yeni bir hayat'cım doğum günün kutlu olsun.

Çocuklarınla beraber daha nice sağlıklı,mutlu ve huzurlu yıllara.

Sevgiler.

İyiki doğdun Yeni Bir Hayat ; nice mutlu ve huzurlu yıllara....

bird11xr6ct7.gif

Sağlık ve mutluluk dolu nice seneler diliyorum...
actionsmile

dogumgunu0010vi3gk5.jpg

yeni bir hayatçım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri