yemin bozma

serpil22

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
48
Bu bedende iken ettiğim, ve genetik soyumdaki herhangi birine ait olan tüm yeminleri & kontratları iptal ediyorum :

Şimdi bu yeminlerin & kontratların bu enkarnasyonda ve uzay ve zamandaki tüm enkarnasyonlarda, tüm paralel realitelerde, paralel evrenlerde, alternatif realitelerde, alternatif evrenlerde, tüm gezegen sistemlerinde, tüm kaynak sistemlerde, tüm boyutlarda ve Boşlukta geçersiz ve hükümsüz olduğunu ilan ediyorum.

Ruh, lütfen bu yeminler & kontratlar ile ilişkili olan tüm yapıları, araçları, varlıkları, alışkanlıkları veya etkileri salıver (uzaklaştır)

Hülya BALIKAVLAYAN

yemini evrene geri gönderme olumlamasını ne kadar süre yapmalıyız?

21 gundur herALde hep oyle oluyor cunku

teşekkürler 21 günden sonra devam etmek gerekiyor mu?

Şimdi ben bu olumlamaya nasıl başlayabilirim.

Okuyarak tabii ki...

y789 püf noktaları pekicat56

Regresyonn terapıye gıdenlere cok yardım eden bir metinn...Cok inanarak uyumadan once 21 gun yapılırsa etkılı..tavsıye derımmm arkadaslar

olumlama çalışmalarında okumanın yanında yaptığımız olumlamaları yazarakta etkisini arttırırız.Okumayla 1 kat etkileniyorsa bunu yazmayla desteklediğimizde 3 katına çıkarıyoruz etkiyi okumalarıda genel olarak sesli birşekilde yaparsak bilinçaltını hem görsel hem işitsel etkilemiş oluruz wink77

Epeydir hiç vaktim olmuyordur nete girmeye ve bu konu karşıma çıktı,demek ki kendime ettiğim yeminlerim ve kontratlarım var her gün bi kaç okuyarak arınacağım ve içimdeki ses tamam diyene kadar sesli okuyacağım :))

Epeydir hiç vaktim olmuyordur nete girmeye ve bu konu karşıma çıktı,demek ki kendime ettiğim yeminlerim ve kontratlarım var her gün bi kaç okuyarak arınacağım ve içimdeki ses tamam diyene kadar sesli okuyacağım :))

956k956k956kblissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri