yayın dinleyen varmı?

Ynt: yayın dinleyen varmı?

SpY.GaMe ' Alıntı:
teşekkürler.

amazonn ' Alıntı:
nasıl dinliyorsunuz ben bi türlü dinleyemedim...? yu89
dinleyen arkadaşlar yöntemini söylerse sevinirim..

arkadaşım yukarıda player var. play e basınca çalması gerekiyor. eğer çalmıyorsa site sayfasını kapatıp yeniden foruma girip play e tıkladığında çalacaktır. super
bende dınleyemıyrum y bana bu konuda yardımı olacak vrmı

heyyy. forum ahalisi
yayını dinliyormusunuz. full time yayına döndüm. harika parçalar ekledim repertuara. rahatlatıcı. insanı bulutlar üzerinde gezdiriyorlar. kızımda bu gelişinde yardımcı oldu. amelia filminin müziklerinide ekledim. ben çoook beğendim sizde beğeneceksiniz eminim. tam forumuma göre oleyyyyy hpm2 kiss3 mlk34 thumbsanim vien1 derty

bu gece forumum bendensiniz. çok mutluyum sevgili küçücük kedim bebiş şimdilik 3. yavrusunu doğurdu. radyomu yavruların şerefine çalıyorum. dinleyin emiiii...

seçimleriniz çok hoş.teşekkürler. music45

kediciklerinizle beraber güzel günler diliyorum.tadını çıkarın çabucak büyüyorlar yaramazlar... cat3500

tamam tamam şarkıları değiştirdim, şimdi güzel melodiler var. sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri