yarından umutlu:))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atlante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

atlante

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese çoook enerjik bir merhaba diyorum :))) henüz keşfediyorum forumu ve inşallah bundan sonra da takibimde olacak.Zaman zaman inanılmaz mutsuz hissediyorum kendimi ve sizler gibi bu alana ilgisi olanların beni daha net anlayacağını düşünüyorum.Umarım değerli yardımlarınızı,tavsiyelerinizi esirgemezsiniz.. actionsmile

Çekirdek inanç çalışması yaptırdım .bazen çok sık dinliyorum bazen de seyrek ama hiç dinlemediğim olmuyor. Günde önerilen saati dinleyeceğim ve inşallah tekrar eden olaylar zincirini kıracağım.. :))

Hoş geldin yanımıza. Ne kadar çok dinlersen o kadar çabuk verim alırsın. Ben de yeni çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Her gün bol bol dinliyorum.

Gelişmelerden haberdar et bizleri de.

Sevgiler.

Hoşbulduk :))) Muhakkak yazacağım heyecanla bekliyorum değişimi ..
Sevgiler :)))

selam gençler bu siteyi ve sizleri uzun zamandır takip ediyorum seviyeli ve saygı içerisindeki paylaşımlarınız sizlere merhaba demek ve aranızda olmayı paylaşımlarda bulunmayı ve yararlanmak dileğiyle..

Ne kadar çok o kadar iyi :) Hoşgeldiniz...

Ne iyi etmişsiniz sessizliğinizi bozmakla, yeniden sizi buralarda görmek dileğiyle hoş geldiniz.

Ne kadar çok o kadar iyi :) Hoşgeldiniz...

teşekkür ederim sweeet ve annie hoşbulduk. aranızda olmaktan bende mutlu oldum. paylaşımlarımız pozitif enerjilerimiz güzel paylaşım ve yardımlarımız bol olsun .eft,ho,oponopono çalışmaları ve telkinleri dinliyorum. inanmayanlar olsada.ben yeni yeni az da olsa faydasını gördüğümü söyleyebilirim.hayat güzel süprizlerle dolu
kahvesmiley

Atlente Aramıza hoşgeldin...
çekirdek inanç çalışmasında umduğun değişimleri gerçekleştirirsin inşallah.

Zaten herkesin istedediği şey bu deyilmi bu zamana kadar bizi yöneten bilinçaltımızı şimdi biz yönetmeye çalışıyoruz bu konuda bana ve herkese azim diliyorum..:))

Sevgi ve huzurla..:))

sevgili atlente sende hoş geldin. yanlışlıkla yazdıklarımı senin sayfana göndermişim kusura bakma olurmu güzel dileklerim ve dualarım sizinle..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri