Yarım edebilirmisiniz ?

murat3218

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.Rehber bölümündeki konuları okudum, aklıma bir şey takıldı onu soracam sizlere umarım cevaplarsınız :)

Başlangıç olarak ego vesuçluluk öneriliyormuş, bu iki telkini 2 hafta sürei ile karışık dinleyecem yanlız, mesala suçlulukla ilgili ney t.sanat müziği ve klasik müzik, bu üçünü indirdim, ego yuda aynı şekilde yaptım, 3 tane indirdim (ney,klasik ve sanat) toplamda 6 parçayı karşık dinlememde bir sakınca yoktur değil mi ?

2 hafta sonrada kendine güven (klasik,ney,sanat müziğini) indirecem.

Uygulama şeklim doğru mudur ?

Başlangıç olarak ego vesuçluluk öneriliyormuş, bu iki telkini 2 hafta sürei ile karışık dinleyecem yanlız, mesala suçlulukla ilgili ney t.sanat müziği ve klasik müzik, bu üçünü indirdim, ego yuda aynı şekilde yaptım, 3 tane indirdim (ney,klasik ve sanat) toplamda 6 parçayı karşık dinlememde bir sakınca yoktur değil mi ?

Elbette bir sakınca yoktur,karışık dinleyebilirsiniz..

Uygulama şekliniz doğru..actionsmile

doğrudur....

Çoğu arkadaş bir telkinin bir çeşidini dinliyorda bende o yüzden sormuştum.Doğru diosanız sorun yok.Teşekkürler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri