Yardımınıza ihtiyacım var...

denizyıldızı

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Selam, benim kafam bir konuyla ilgili karışık... Ben aşık olacağım insanı bekliyorum ama bir yandan da ruh eşimi bulmak da istiyorum ve onla
yaşamak istiyorum, aşkın ölümlü oluşuna göre ruh eşinin sonsuzluğu beni cezb ediyor ama aşk ta benim için önemli..
Yani hiç bilmiyorum arkadaşlar, mesela insan ruh eşine de aşık olabilir mi?.. Hem aşık hem ruh eşi olunabilir mi?.. İkisi bir arada olur mu yani?..

Lütfen yardımınıza ihtiyacım var...

Aşk budur zaten... Yaşayıp görmek varken niye işkenceye çeviriyorsunuz ki daha karşınıza bile çıkmadan?

aşk elde etme tutkusuyla karıştırılıyor..insan kendinden farklı bir insan görünce aşık oldu sanıyor..çünkü onda olayan tutkular istekler bekleyişler var eksik yanları onda sanıyor..oysa beklentileri farklı insanların birlikte yaşayamaları çok güç..aşkı hezimet olarak yaşayanlar bunlardan oluşuyor..ruh eşine aşık olmamana imkan yok zaten ..sen sadece ne istediğini bil ve tutarlı ol..yani istediğin özellikler birbiriyle çelişmesin..

Haklısın tutarlı olmak ve ne istediğini bilmek önemli, teşekkürler... :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri