yardım edin noluyo bana yaaa

asideniz

New member
1
HD RANK
Katılım
10 Ocak 2011
Mesajlar
124
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
telkinleri dinleyeli 1 ay oldu . zaman zaman ağlama hissi oluyodu . 2 haftadan beri neredeyse her gün ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum yanlız hissediyorum berbat bi durumdayım kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum bi acayip oldum anlatamam bide sürekli susuyorum yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bi yandan yanlız kalmak istiyorum bi yandan kalmamak yardım eder misiniz bunlar ne zaman geçecek ? şimdiden teşekkür ederim
 
Kalk asicim bi dışarı çık , güzel bi temiz hava al , bunlar bilinçaltın sana karşı savunmayı bırakıp pes etttiğinde ve değişmeyi kabul ettiğinde geçecek.
Az kaldı sabret , herkesin etkilenmesi farklı farklı ...
 
teşekkür ederim hemen geçmesini diliyorum . hiç bu kadar kötü olmamıştım yaa
 
Asi bigokyanusunda dediği gibi herkes farklı etkileniyor.Ben de ilk dinlemeye başladığım zamanlarda ağlama krizlerine giriyordum,bi iyi hissediyordum bi kötü.O dönemleri atlattım çok şükür ama her telkin ekleyişimde bi değişme oluyo.İlk zamanlardaki gibi ağlama krizlerim yok ama şu aralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum ki telkinleri 4 aydır dinliyorum hiç böyle olmamıştı,düşün ancak çıkıyo bilinçaltımın derinliklerindeki olaylar.Yalnız şunu kesinlikle söyleyebilirim eskiden olumsuz düşünen bi insanken şimdi düşüncelerimin çoğunluğu olumlu arada olumsuzlar gelince hemen kovuyorum:)Demem o ki biraz sabır.İnan bu dönemleri atlattıktan sonra çook rahat olacaksın.Sakın pes etme.
 
inş geçecek inanıyorum en azından kendimi birazda olsa iyi hissetmek için kitap okumaya karar verdim derslerimin yanında umarım işe yarar
 
arkadaşlar sevgiyle kalın sevdiklernizle kalın herkese iyi akşamlar pazartesi gelebilirsem gelecem şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
 
yanlız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak
güneş açmış mı yağmur düşmüş mü dön bak dünyaya

inşallah iyi olursun
 
umarım ,dilerim, isterim ,biliyorum ki iyi olacaksın :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst