Yardım edermisiniz...

gündoğuşu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
36 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum talibim de var ama onu bir türlü kendime yakın hissedemiyorum beğenemiyorum yok kilolu yok eğitimsiz gibi kusurlar buluyorum daha öncede isteyenler oldu onlardada aynı şekilde hep kusur buldum kimseyi sevemiyorum beğenemiyorum biliyorumki sorun bende ama sorunumun kaynağını bir türlü bulamiyorum bana yardımcı olursanız size çok ama çok minnettar kalırım sevgilerimle..

Niye kimse cvb yazmiyor cvb benim için çok önemli...

nasipse olur, olmazsada kafan rahat gidersin hayat yolunda...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri