Yaratılıştan gelen özellikleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cicek1973

Guest

* Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini;
* Koç insanin yüzü kırmızıya boyandığında kavgaya sebep olmamak için hızla yanından uzaklaşılacağını;
* Yengecin yanında yakınlarını, özelliklede annesine hakaret edilmeyeceğini;
* Boğanın hızlı hareket etmesinin veya borç verdiyseniz iade etmesini beklenmeyeceğini;
* Balıktan mantık kurallarına uygun davranmasının beklenmeyeceğini;
* ikizlerin aynı fikri sürekli savunmasını beklenmeyeceğini;

Bilirseniz kendinizi üzmezsiniz.

Ynt: Yaratılıştan gelen özellikleriniz

ee diğerleriiiiii???? bu kadarmı:))

Sadece bunları burçtan saymışlar khkh56
Bunlar kötü huylu burçlar diğerleri iyi huyluymuş.Canım şaka bir tarafa da sadece bunlar vardı ama diğerlerinide bulursam eklicem kiss3

* Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini; agl34

Ayy ben yay burcuyum, şimdi ben kötü huylumuyum dl67

teşekürler çiçek ben yay burcuyum gerçekten öyle patavatsızlıklara gülüp geçerim ama sabrımı taşırdıysa karşı tarafın vay haline :) umarım cümleyi doğru ynde anladım ben patavatsılk ğek yapmadığım için böyle algıladım ya da :))

diğerlerini bilmem ama ikizler burcuyum ve cidden bir fikri uzun süre savunmadım her an fikrim değişebiliyor 4897

khkh56 hey ben mantığımı kaybedeli yıllar olmuş annem öle dio khkh56 o yüzden mantıklı düşünmemi beklemeyin tanışalım balık ben heheheheheh gssmile en büyük cimbom

çiçek1973 ' Alıntı:

* Yay insanin patavatsızlık yaparak kalbinizi kırabilecek bir söz söylediği zaman gülüp geçilmesi gerektiğini;
* Koç insanin yüzü kırmızıya boyandığında kavgaya sebep olmamak için hızla yanından uzaklaşılacağını;
* Yengecin yanında yakınlarını, özelliklede annesine hakaret edilmeyeceğini;
* Boğanın hızlı hareket etmesinin veya borç verdiyseniz iade etmesini beklenmeyeceğini;
* Balıktan mantık kurallarına uygun davranmasının beklenmeyeceğini;
* ikizlerin aynı fikri sürekli savunmasını beklenmeyeceğini;

Bilirseniz kendinizi üzmezsiniz.

Hepsine sonuna kadar katılıyorum art56art56

Diğerlerinide biz tamamlayalım arkadaşlar dusun Ben başlıyorum;

Başağın her zaman haklı çıkmasına alışacaksınız,
Aslanın olduğu yerde hakimiyetin onda olduğunu kabulleneceksiniz
Oğlak tekme attımı sizi hastanelik edebileceğini bileceksiniz
Kova zekası karşısında çeketinizi ilikleyip dinleyeceksiniz

y789 y789 y789

meninje ' Alıntı:
çiçek1973 ' Alıntı:

Kova zekası karşısında çeketinizi ilikleyip dinleyeceksiniz

y789 y789 y789

ehi.hi. bunu tuttum bir kova kadını olarakdan..:p

burçlarla hiç alakm yok ya biriniz beni aydınlatsın :D

30 agustos 1984
sabaha krsı 7.5 gibi dogmusum
tek bildigim burcum başak :D

özelliklerim cok duygusalım kırılganım kinciyim hırslıyım bi şeyi kafaya takarsam ondan asla vaz geçmem yapar bitiririm:D
vsvsvsvsvs

akrebe ne etmeli, etmemeli 96

slm arkadaşlar burçlara inanırım ama bu söylentilerin beni yönlendirmesine izin vermem. fbsmile

ben goç burcuyum

ayyyyyyyyy gece gece ablam geldi aklıma khkh56 o koç burcu ben yay özelliklere bak biri patavatsız yani ben öteki sinirlendiginde gözü dönen ablam khkh56 khkh56 az mı kavga ettik ahhhhhhhhhhhhhh ablacım ya yine olsanda yine kavga etsek vanlara gittin orda benden daha çok sevdigin ögrencilerin var tabiiii agl34

Boğanın hızlı hareket etmesinin veya borç verdiyseniz iade etmesini beklenmeyeceğini dusun

ben boğa burcuyum hadi hızlı hareket etmem ama para konusu yanlış yaaa hih33

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri