Yaratıcı..lütfen bugün senin gibi olmamıza izin ver..

bluegirlx

Dolphin
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Von Kişisel Gelişim ve Olumlamalar gepostete Videos: dua [HQ] | Facebook

Evrenin Yaratıcısı .. Bugün bizimle sevgiyi paylaşmamıza izin ver.
Gerçek adının sevgi olduğunu biilyoruz..seninle iletişim halinde olmak aynı titreşimi paylaşmak demek..Çünkü evrende var olan tek şey sensin..
Bugün bize senin gibi olmamız için ,sevgi olmamız için ,yaşamı sevmemiz için yardım et.
Bize senin gibi sevmemiz için yardım et..
Koşulsuz ,beklentisiz , yargısız , görevsiz..
Kendimizi yargılamadan sevmemiz ve kabul etmemiz için bize yardım et..
çünkü kendimizi yargıladığımızda suçlu buluyoruz ve cezalandırıyoruz..
Başkalarını koşulsuz sevmemiz için bize yardım et..
çünkü başkalarını yargıladığımızda suçlu buluyoruz ve cezalandırıyoruz..

başkalarını reddettiğimizde kendimizi reddediyoruz, kendimizi reddettiğimizde ,Seni reddediyoruz..

......

hergün bu duayla başlıycam artık..

Evrenin yaratıcısı kabul etsin duanı.. AMİN....

teşekkürler paylaşım için. sayende bende yararlandım.

ben teşekkürederim..okurken kendimiz ve tüm sevgi isteyenler için okursak paylaşanların hakkını ödemiş oluruz sanırım..

başkalarını reddettiğimizde kendimizi reddediyoruz..başkalarını reddetmemiz gerektiğini bir kez daha anımsadımm..

Bunu dönüp dönüp okumak gerekiyor galiba. Sık sık da hatırlamak. Beynime kazınsın ve hiç çıkmasın inşallah:)
Teşekkürler Bluegirlx

Ne diyeyim ben sana bluegirlx, yine bomba bir paylaşım yapmışsın. Teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Ben bunu aldım zaten çoktan. Teşekkürler. İyi ki varsın, iyi ki sevmişim seni, hem aldığın hem çaldığın hellal hellal sana. Tamam şaka yaptım. 'İyi ki varsın' diyeyim derken kendimi alamadım şarkıya daldım.

çok güzel paylaşım, ayrıca sadece birgünlüğüne yaratıcıya benzemeyi istiyoruz, ama zaten bizde onun parçası, yansımasıyız, biz oyuz oda biz, biz evreniz evrende biz

tabiki tüm paylaşımları sizlerin de faydalanamsı için yapıyorum..hatta bazen birşey okurken aklıma geliyorsunuz..bazen isim isim bazen genel ..bunu şu okumalı diyorum bazen paylaşıyorum bir bakıyorum altında teşekkürü var yerine ulaşmış..bazende genel olarak okunmalı diye düşünüyorum..faydalı olduysa bu sizin gözlerinizin gerebilecek yetiye sahip olmasındandır..sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri