Uykum bölünüyor

Konrad Beezo

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 6 ay önce rüyalarımı anlamlandırmak istiyordum. Çünkü bir önceki gün gördüğüm rüyanın devamını ilerletiyordum, senaryo gibi. Bunu yapmadan önce her gece "Bugün şu kadar rüya göreceğim, şu kadar dakika göreceğim" diye diye bir gecede bir kez uyanırken üç-dört sefer uyanmaya başladım. Rüyalarımı mozaik mozaik birleştirmeye çalışıyorum, ama bu amaçla zaten düzensiz olan uykuma iyice zarar verdim. 4-6 saat uyuyorum. Fiziksel açıdan kendimi yorgun hissetmiyorum, ama bir işe odaklandığımda dikkatim çabuk dağılıyor, bazen gündüzleri çok uyuyasım geliyor, ama gündüz fobim var. Aydınlığı hiç sevmiyorum, gündüz vakti yatınca, 2 gün boyunca fiziksel açıdan toparlanamıyorum. Hayatım boyunca 4 veya 6 saat uyumanında normal olacağını sanmıyorum. 5 sene öncesine kadar anti depresan kullanıyordum ve 12 saatten fazla uyuyordum, uygun pozisyonu yakaladığım an kendimden geçiyordum. İlacı bırakalı çok oldu ama en azından 8 saat uyumak için ilaç almak istemiyorum. Ne yapabilirim ?

Aslında kaliteli bir uyku ise 4-6 saat uyku yeter. Sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var onu tavsiye ederim. Uyku hakkında çok güzel bilgiler elde etmenin yanı sıra güzel ve motive edici öyküler de bulabilirsin o kitapta. Adına ön yargıyla yaklaşma. Sevgiler.

merhaba, Bursa'da kilo vermek adına psikolojik danışmanlık merkezine gittim oradaki hipnoz terapileri sayesinde yavaş yavaş yiyeceklerden uzaklaşmaya kilo vermeye başladım.Uykusuzluk sorunu yaşayanlar için de terapileri var belki yardımcı olur diye söylemek istedim iyi günler..

uyku bölünmesi ve geç uyumak her insanın başlıca sorunu olmalı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri