umut

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

fnakgungor

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
panik atak hayatımı olumsuzlaştırdı, yardımlarınızla olumlu halime dönmeyi umuyorum, sevgiler......

fnakgungör geçmiş olsun atakların başladığı an derin derin burundan nefes alıp ağızdan ver.Oan sevdiğin müziği aç sesli dinle şimdi telefonda mp3 lerle kulalıkla her an dinleyebilirsin.Ho,ponopono yani olumlama veya eft yap .Yaşantımda bana......... noktalı yere korkunun adını söylersin korkusu olarak şahit olduğum panik atak hastalığımın sorumluluğunu 100,yüz kabul ediyorum.Bu rahatsızlığı yaşamama sebeb içimde neler oluyorsa bilip bilmediğim genlerimden dnalarımdaki sorunlar vucudumda var olan şeyler duygusal davranışlarımı ve bağlantısı olan her şeyi şimdi şifalandırmayı ve arınmayı niyet ediyorum farkında olduğum ve arındığım için teşekkür ederim bilmediklerim için özür dilerim lütfen beni affet seni seviyorum..

benim annemde panik atak hastasıydı. ama atlattık çok şükür ankarada bir doktora gitti 1 günde halloldu we ewde cdleri vardı doktorun werdiği onları düzenli dinledi bitti çok şükür Allah yardımcın olsun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri