umarım yardımcı olur....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mena-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mena-

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar.
sıtenın varlıgını bılıyordum. tesadufen bulmustum desem daha dogru olur. ama sonra unuttum. su an hayatımdakı hersey cok kotu gıdıyor. neyı ne sekılde yapacagımı; dusunecegımı yada bunların ustesınden nasıl gelecegımı bılemıyorum. aklım karma karısık. sankı butun kotu olayları hergun ustume cekıyorum. nefes alıcak yerım de kalmadı artık.
umarım buradakı yazılanlar; telkınler bır ıse yarar.. ne yapacagımı nerden baslıyacagımı bılmıyorum :((

Hoş geldiniz.Başlangıç olarak üyelerin değişim hikayelerini ve günlüklerini okuyabilirsiniz.Sonra da gene kullanım rehberine bakabilirsiniz.

Forumda biraz vakit geçirdikçe zaten çekirdek inanç , eft , emdr , z-pono pono vs pek çok konu hakkında bilgi sahibi olacaksınız.Böylece kendi yolunuz çizebilirsiniz.

Hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum.

merhaba arkadaslar.
sıtenın varlıgını bılıyordum. tesadufen bulmustum desem daha dogru olur. ama sonra unuttum. su an hayatımdakı hersey cok kotu gıdıyor. neyı ne sekılde yapacagımı; dusunecegımı yada bunların ustesınden nasıl gelecegımı bılemıyorum. aklım karma karısık. sankı butun kotu olayları hergun ustume cekıyorum. nefes alıcak yerım de kalmadı artık.
umarım buradakı yazılanlar; telkınler bır ıse yarar.. ne yapacagımı nerden baslıyacagımı bılmıyorum :((
Size uygun bir telkini dinlemeye baslayarak baslangic yapabilirsiniz. Mutlu paylasimlar :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri