'' U M U T I Ş I Ğ I M ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nuru

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
Burasıda benim alanım artık.Bakalım zamanlar benden neler dökülecek bu sayfaya..

Hayatın anlamını arayanlar için:
Maksat hatalı olandan kaçmak değil,
Hatalıların arasında rahat, mutlu ve savunmasız kalabilmektir.

bekle hayat geliyoruz bizzz : ))

hatta geldik bile a aaa sen daha fark etmedin mi ne ayıp:)
Merhaba hayat ben Işıky789

o reklamı çok seviyorum ben :))

çok şükür bitmek bilmeyen bir enerjim var.bugün iki saat koştum.. bomba gibiyimm..şimdide film izleyeceğim girlhaha

Keşke sevdiğimiz insanların üzerine
"bu benim, benden başka kimse sevemez" yazabilseymişiz. (:

nerden buluyosun bu enerjiyi bizede söyle bizde uygulayalım :-)

Basit yaşayın. Cömertçe sevin. Dürüst konuşun ve her gün dua edin. Her şeyin nasıl düzeleceğini göreceksiniz...

hep öyle yaptık zaten ama karşıdakiler bunu hep farklı algıladı enerjimizi çalıp gittiler

pozitif dudunuyorum..kimsenin enrrjimi calmasina izin vriyorum.

Keşke sevdiğimiz insanların üzerine
"bu benim, benden başka kimse sevemez" yazabilseymişiz. (:

"Benim o!" reklamı gibi olurmuş bu da, kızın biri yan bakar sevgiline sen şak çarparsın alnının ortasına "BENİM OOO!"
Her taşın altından çıkarsın "benimmmm oooooo!" en son pes ederler "al be kalmadık :)))
cilgin897 yaşasınnnn "BENİM O" :zpzp:

Düşünürken bile mutlu oldum he "BENİM O"superxy

Her şeyden önce iyi yaşa. Sırf tesadüfen bu dünyaya gelmiş gibi, laf olsun diye günlerini geçirme. Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar şanslıysan; bütün kalbin, ruhun ve bedeninle sev. Hayatını öyle yaşa ki; her an kendi elini sıkabilesin. Ve her gün hiç olmazsa faydalı bir şey yap ki; gece yaklaşırken örtüleri üzerine çekip kendi kendine; “Ben elimden geleni yaptım” diyebilesin...

~William Shakespeare~

Bir Tutam Umut, Bir Tutam Sevgi, Bir Tutamda Güneş Bırakıp Mutluluklar Diliyorum....
Gününüz Aydın, Gününüz mutlu, Gününüz umutlu, Gününüz sevgi dolu olsun......♥

Kalan ömre inat,mutlu yaşamak bir sanat..Sevgiye,dostluğa aç kol kanat,gerisi inan bana teferruat...

"Benim o!" reklamı gibi olurmuş bu da, kızın biri yan bakar sevgiline sen şak çarparsın alnının ortasına "BENİM OOO!"
Her taşın altından çıkarsın "benimmmm oooooo!" en son pes ederler "al be kalmadık :)))
cilgin897 yaşasınnnn "BENİM O" :zpzp:

Düşünürken bile mutlu oldum he "BENİM O"superxy

yine harika bir yorum getirmişssin

İnsan kaderiyle sıklıkla, seçmekten kaçındığı yolda karşılaşır...

En değerli şey hayattır. Yaşıyor olmanızdır. Bunun kıymetini bilin.Geçmişin elemleri ve geleceğin endişeleri ile yaşamınızı karartmayın. Mevlam neylerse güzel eyler. ♥

dürüst,samimi,sevgi dolu,inançlı,huzurlu mutlu bir eşi kendime çekiyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri