TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

gundogduahmet

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
MERHABALAR, BEN ADANADAN AHMET, SİTEYLE TESADUF ESERİ KARŞILAŞTIM, BURAYA TAŞINMAYA KARAR VERDİM :)) GÜZEL MUHABBETLER YAPMAK DİLEĞİ İLE, SELAMM VE SAYGILARIMLA...

TAM OTUZ YIL SAATİM İŞLEMİŞ BEN DURMUŞUM,GÖKYÜZÜNDEN HABERSİZ UÇURTMA UÇURMUŞUM...

merhabalar Ahmet Bey,

aramıza,mutluluk diyarına hoş geldiniz.

burda olmanızın tesadüf olmadıgına inanlardanım.
Paylaşımlarınızı buralara taşımanızı,sizleri daha da yakından tanıyabilmeyi dileriz.

Mutlu Pylaşımlar,

Sevgiler.

hoşgeldiniz hoşça olun sevgiyle...

hemşerimmm,hoşgeldin :)

hoşgeldin aramızaa.. gencoya katılıyorumm bu sıteye tesadüf gelmiyoruzz...bu sıte cekıyorrrr...hep mutllu kalllll n:)

merhabalar Ahmet Bey,

Paylaşımlarınızı buralara taşımanızı,sizleri daha da yakından tanıyabilmeyi dileriz.

Mutlu Pylaşımlar,

Sevgiler.
genco sana katılıyorum bu siteye tesadüfen gelmiyoruz.benim gelmem çok ilginçti .halkarasında karabasan diye bilinen bi olay vardırya bana da gece olmuştu hayatımda ilkkez,hep duyardım ama o güne kadar hiç olmamıştı çok da korkmuştum.ama bunun bi açıklaması olmalıydı.araştırmaya başladım ve karşıma bu site çıktı.sonra neyi aradığımı bile unutup sitedeki konulara daldım gitti.ve bi bakmışım sitenin daimi üyelerindenimy789beni içine çekverdiği için teşekkürederim hayatımı değiştiriyorsungirlhaha

merhabalar Ahmet Bey,

Mutlu Pylaşımlar,

Sevgiler.

Katılıyorum Genco'ya. Benim katılışım şu şekilde olmuştu; biri bana güzel bişey söylediğinde mutlu oluyodum ve enerjim inanılmaz yükseliyordu. Demek sürekli duysam hep öyle kalacaktım. Sonra kendi sesimden bişeyler kaydedip dinlemeye başladım :P ama bir süre sonra alıştığım için duymuyodum bile bir yolu olmalı derken bu siteye rastladım yaşadığım şok ve mutluluğu tarif edemem ;)))

Hoşgeldiiinnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz ;)

çok çok tesekkürler hepinize, iyiki geldim buraya, :)) hemserim sana sesleniyorum, beraber güç olup atakan beyi adanaya getirelim burdada birseminer yapsın artıkkkkk :))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri