toplansak mı?

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
arkadaşlar havalar ısınıyor. biryerlerde buluşma ayarlayabilirmiyiz?

toplanalım sung66

toplanalım dedim ama bu hafta sonu aöf sınavı var,

bir sonraki hafta kızımın mezuniyet töreni var orada olacağım..

bir sonraki hafta da Çanakkale de olma ihtimalim var şaşkın

haftasonu olsun derseniz 20-21 haziranda müsait olabilirim ancak..

siz toplanın arkadaşlar yrl78

benimde işlerim var.
haziran sonu temmuz başı planlıyalım?

Birisi toplantı mı demiş? Erdek' te 2 günlük bir haftasonu isteyenler el kaldırsın Temmuz'un 2. Pazarı sevincli

Evetttt toplanalım artık yaz geldiiii956k

red organizatörümüz olarak senden beklenilen güzel bir teklif. f678h 25889
devamını bekliyoruz.
beni listeye ekle.

Sevgili Merto konuyu arıyordum tam sevincli Sen yazmışsın başa çıkmış, çok teşekkür ederim kolaylık sağladığın için :)

Arkadaşlar şimdi bir kararlaştırma yapalım; ya Haziran'ın 27-28 i yani son haftası, ya da Temmuz'un 2. haftası 11-12 si.

Oteller Haziran gibi daha uygun fiyatlar sunuyorlar. Temmuz' da fiyatlar biraz daha yüksek oluyor. Katılım için rezervasyonu Haziran başı gibi onaylamam gerekiyor konuştuğuma göre.

Merto-Defduru ve 2 meleğimiz 4 kişi,
Mümin.Okan 1 kişi,
Shamanic' te belli değil şimdilik ama eşiyle beraber gelebilir 2 kişi,
Atakan Bey 1 kişi,
Belki çok ısrar edersem, bizim ;Pisi pisicik de katılır.
Ben varım :)

Şimdilik 6-9 kişiyiz. Erdek'te muhteşem bir haftasonu geçirmek isteyenler konuya yazabilirler.

Sevgiler.

Haziran'ın son haftası için görüştüğüm otelin fiyat teklifi, sabah kahvaltı ve akşam yemeği 45 tl dir.

Bu arada katılımcılara ek olarak Keops'u da ekliyorum :)

disarda kalirsakta artikim agac dibinde biyerde sabahlariz ne yapalim:)))

gelmeyeli neler olmuş.
güzel bir haftasonu bizi bekliyor desenize :)
saol redfılowers :)))

hadi bakalım. kimler var başka. ???

bende çok istiyorum gelebilmeyi... ama istanbulda toplanmanızı bekleyeceğim malesef... ( ağlamak istiyorum sayın seyirciler :(

slm arkadaşlar tam tarih ne zaman acaba? bırebır tanışamadık ama tarıh uygun olursa katılmak isterim...

Tarih 26-27-28 Haziran aralığı. Size hangi gün uygunsa o gün gelebilirsiniz.
Pazartesi günü iş başı olacağı için 28 inde dönüşler başlar sanıyorum. 26-27 net tarih sevincli

yymo isimli üyemiz ve ben 27si cumartesi günü ve akşamı Erdek planına katılabiliriz, pazar günü döneceğiz :( :)

bizim içinde 2 kişilik yer ayırtabilirmisiniz, tabii kaldıysa :))

teşekkür ederim,
sam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri