tmr tr - 3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* buraya çince dogum gunun kutlu olsun yazmak isterdim ama sen öğretirsin artık bize dediğim ufaklık * yazar.

* çin'de buruk bir doğum günü kutlaması olası bünye.

* doğum günün kutlu olsun kişisi.***

* dogum gununu kutlayan herkese cok tesekkur eden, allah in cininde dogum gununu kutlayamamis, sozluge girip dogum gunu tebriklerini gorunce cok mutlu olmus yazar kisi.*

* gece gece teknolojik yardımlarla, çevrımdışı gözükürken yakaladığım yazar. çince çalışıyomuş öğlen öğlen, allah zihin açıklığı versin. e ben de yatayım bari emeuha.

sağlama tanım: özlenen, özlenmiş ve özlenecek yazar.

* aynı gunde dogdugumuzu kesfettigim yazar.kardesim yasinda ayrica kendisi.

* dun 8 saat cince calismasi dolayisiyla dagilmis yazardir.****

* sözlük hasreti kendisini buram buram saran, yaz gelse de sözlüğü kasıp kavursam diyen *, sözlükte daha sık görülmesi istenilen dj yazar.

* sözlüğün birinci senes..

pff çok özledim lan, geri dön.

* kendisini unuttuğumu sansa da asla unutmam ilk tanışmamızı diyorum bu yazara merak etmesin ben asla unutmam.. birinci yılında da aynıyım onbirinci yılında da aynı olacağım..hep burda, hep berabere nice yıllara..

* kardeşlerin önde gideni. hatta öyle bir gitti ki cin'de ancak durabildi danacik.

* gecesini gündüzünü çin memleketinin çekik gözlü hatunlarıyla iyi anlaşabilmek için çince öğrenmekle geçiren arkadaşım. tebrik ediyorum vallahi yakında çin piyasasından bildirmezse ne olayım ben.

edit: ben yanlış anlamışım aslında tek düşündüğü çinlilere vatanını sevdirmekmiş. *

* gecen sene yaz aylarında radyo uludag'da yaptigi essiz yayınlarla tüm dinleyenleri costuran efsanevi yazar. insallah bu yaz da elimizden geleni yapacagız.

* çin seddinde ufak bi delik açması için, lejyoner sıfatına kendimce soktuğum ve üç harfli ülkeye yolladığım kahraman yazardır.

hele sen o deliği bi aç, aynen ordayız bak biz. çin'de sudoku şampiyonası zirvesini kendi ellerimle organize edicem.

ama o deliği biraz geniş açıver. malum sebeplerim var benim. *

ya da sil bütün senaryoları. geri dön caağnım ülkeme, ülkene. burda yapalım her bi istediğini.

özledik ulan işte.

zaijian..

* hiç tanımadığı halde doğum günümü kutlama nezaketini göstermiş, nazik yazar.

* *

* Hiç tanımadığım halde bana özel mesaj atıp elimde çinli masajcilar var abi diyen terbiyesiz

* beni de tanımadığı halde, alanya ile ilgili planlarımda bana yardımcı olan yardımsever yazar.*

* ''çin'de yiyecek bulabiliyor mu, börtü böcek yemese bari.'' diye düşündüğüm yazar kişisi.

* megakent shangay da yaşayan, 1 senemizin beraber geçtiği şeker insan. ayrıca bana uludagsozluk ü tavsiye eden insandır. çok severiz kendisini. kıymetlimiz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri