Tesadüf diye birşey yoktur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lin

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,
Tesadüf diye birşey yoktur anafikrinden yoka çıkarak şu anda bu foruma katılmamın benim ve bütünün hayrına olmasına niyet ediyorum öncelikle. Düşünce gücüyle hayatımıza istedigimiz herseyi çekebilir ya da istemedigimiz seyleri uzaklastirabiliriz. Kisaca dusunce gucuyle hersey mumkun. Cevremde gozlemledigim bircok insan artik bu fikri kabul etmis ve hayatina sokmus durumda. Ben de bir cok konuda olumlamalarin etkisiyle hayatimi yonlendirebildigimi dusunuyorum. Ancak nedense kilo verme, kilo kontrolu konusunda aynı şeyi soyleyemeyecegim. Bilancalti cok hassas neyi nasil kaydedecegini kestirmek mumkun degil 😊 dogru telkin cumleleri cok onemli. Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var. Icimden bir ses dogru yerde oldugumu soyluyor ❤

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri