TelkinleriUyurken dinlemek/KarmaşıkRüyalar/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan niobem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

niobem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
telkinleri uyurken acık bırakıyorum ve uyku halinde dinliyorum. fakat rüyalarım cok karmaşık ve kalktıgım da yoruldugumu hissediyorum...

bu normal mi? düzelir mi? aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi?
teşekkrler...
idea3

gayet normal bir durum arkadaşım.aynı olayı bende yaşıyorum.telkinlerin etkisi diğer üyelerde aynı şeyleri hissediyor.endişelencek bir durum değil rahat ol.mutlu paylaşımlar....

aynen dinlediğim günlerde belki 10 tane rüya görüyorum bide uyanıp tekrar uyuduğunda da devam ediyo nasıl bişey anlamadım :)

bnimde rüyalarım çok karışıkk ve hepsi olumsuz kabus gibi.bu gecede aynı şekildeydi ve acayipp yorgun kalktım sanki dayak yemiş gibiydim.beynimde çok şiddetli ağrı ardı.nedeni telkinler mi bilmiyorum ama bana öyle geliyr.

benim 7 aydır gördüğüm rüyaları yazsam kesin korku filmi dalında oscar ödülü alırım :) Her rüyam kötü her rüyamm can sıkıcı :S ama kalkınca etkisinden çabuk kurtuluyorum. Ve tabirlere filan bakmayı bıraktım. Kötü birşey yazınca daha daha demoralize oluyor insan. Size tavsiye bakmayın rüya yorumlarına :)

telkinlerle birlikte rüyalar daha karmasık ve anlamsız oluyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri