Telkinlerin etkisini göremiyorum.

Thanatos

New member
3
HD RANK
Katılım
5 Mayıs 2013
Mesajlar
350
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Her gece en az 4 saat sf dinliyorum ama nafile sabah yine aynı ben. Yine sessiz, içine kapanık, yanlız ve korkak ben. Birde dinleyince uykusuz da bırakıyor, uyuyamıyorum. 2 haftadır sürekli dinliyorum bu da yetmedi 3 ay sürekli dinledim yaz tatilinde ama yine fayda olmadı. Kalabalığqa girince terliyorum, sıkıntı basıyor. Arkadaş çevremde kısıtlı. Bıktım böyle yaşamaktan.
 
sanırım ego-suçluluk-k.güven telkinlerini daha önce dinlemiştin dimi?
benim sf bu ego-k.güvenle 2 sene önce geçmişti şimdi tekrar başladım.sf ile birlikte bunları da dinle ve 4 saat az gibi geldi bana ben en az günde 10 saat dinliyorum.
 
Okulum sebebiyle 10 saat dinlemem mümkün değil. Ve zaten 4 saat dinleyince bile benim uykumun kaçmasına sebeb oluyor. Sizde de oluyor mu ?
 
okula giderken yolda-serviste ve dönerken dinleyebilirsin. uykun 4 saat mi. ben 7 saat uyuyorum ve böylece 7 saat garanti dinliyorum telkinleri. uykum kaçmıyor sesini kıs çok açmana gerek yok ve seni rahatsız etmeyen müzik türünü dinle ben doga su sesi dinliyorum, klasik müziği dinleyebilrsin veya ney.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst