Telkinlerin etkileri;

Funk1903

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba;
Ben bu telkinleri dinleyeli sanırım yaklaşık 20 gün oldu ve normalde hep gündelik hayatımda dinlerdim bugün yatarken dinlemeyi denedim ve 2-3 den fazla korkutucu rüya gördüm bunun sebebi nedir acaba bileniniz var mı?

Rüyalar bilinçaltının somut yansımalarıdır. Dinlediğin telkinlerin bilinçaltına gönderdiği mesajlara alışma süren boyunca bilinçaltı derinlerde saklı olan kabusları gösterip telkinlere karşı bir savaş açabiliyor. Tamamen telkinin işe yaradığına kanıttır telkin sonrası gördüğün kabuslar dinlemeye devam.:) Bu arada hangi telkinleri dinliyorsun

Anladım teşekkürler :) Suçluluk telkinlerini ego ve güven telkinlerini dinliyorum.
ayrıca zamanım olursada kendine güven telkinini biraz :)

Forumda kendinize günlük açıp değişimlerinizi yazabilirsiniz. Forumu kurcalamanında size ekstra artıları olucaktır

Günlüğünde rüyalarından da bahsedebilirsin kesinlikle bilinçaltındaki olumsuzluklar rüya aracılığı ile sana yüzünü gösteriyor olabilir. Rüyalar bilinçli olursan insanı geliştiren bir yoldur. Sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri