Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
merhaba atakan bey bazı bölümlerde telkinlerin karışık dinlenmesinden bahsedilmiş ben ego güven güçlendirici telkinini tek başına günde ortalama 20 saat kadar dinliyorum bu yanlışmı 4897
slm sultan kardes
ilk basda tavsiye edilen egonun yaninda suclulukda dinlemen
bunlarin ikisine lokomotif telkinleri deniliyor yani basi ceken telkinler
slm sultan kardes
ilk basda tavsiye edilen egonun yaninda suclulukda dinlemen
bunlarin ikisine lokomotif telkinleri deniliyor yani basi ceken telkinler
aslında sanıyorum ego güven ancak etki etmeye başladı yaklaşık 70-80 saate yakındır dinliyorum. şimdi araya şuçluluğu karıştırırsam bu sıkıntı yaratırmı ?teşekkürler actionsmile
Sultan, ego ve suçluluk telkinin ikisini birlikte dinlemeni öneririm bir hafta kadar. Duygu durumu dengeliyor. Sadece ego dinlersen ancak egonu kuvvetlendirmiş olursun , suçluluk telkini arınmamızda büyük rol oynayan bir telkin. Daha sonra istersen suçluluk telkinini listenden çıkarabilirsin, ihtiyacın olan diğer telkinleri eklemeye başlarsın.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.