- Reaksiyon puanı
- 0
telkinlerle aşk hayatımızı düzene sokmak ve bu konuda lumlu gelişmeler kaydetmek mümkün müdür?
Bende de tam tersi öyle bi yoğunlukla başlıyorum ki ilişkiye sadece sevgi üzerine kuruyorum bütün inşayı ama aynı şeyleri karşı taraftan göremiyorum taa sonraları ayrıldıktan sonra bu seferde karşı taraf geliyor anlayamadım sorun nerde , ama telkinlerin yaşantıma çok şey kattığını biliyorum hatta kendime artık o kadar çok değer veriyorum ki bu sefer de ilişkim olmadığının bile farkında değilim sevincli ama ruh eşim bana doğru geliyor .. ( -cek değil , -yor ..) blissy
956k
ben onu çağırdım, o bana geldi. bu kadar söyleyeyim size. oluyor yani. hayatım boyunca ismi onur olan bir sevgilim olsun istedim (neden bilmiyorum çok da önemli değil ya isminin ne olduğu) adına kadar herseyiyle.. =)) ama bu yoğunlaşıp sonra salıverilmesi gereken isteklerden.. doğru yer, doğru zaman.. çok önemli...
ben onu çağırdım, o bana geldi. bu kadar söyleyeyim size. oluyor yani. hayatım boyunca ismi onur olan bir sevgilim olsun istedim (neden bilmiyorum çok da önemli değil ya isminin ne olduğu) adına kadar herseyiyle.. =)) ama bu yoğunlaşıp sonra salıverilmesi gereken isteklerden.. doğru yer, doğru zaman.. çok önemli...
mistik aşıklara sıcak çikolata diye bi kitap var... yazarı arielle ford... içindeki öykülerin bazıları beni çok etkiledi, tavsiye ederim =))
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.