Telkinler neden bana fayda etmedi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Robi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Robi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkinleri 5 aydır dinliyorum. Önerildiği gibi ilk önce ego ve suçlulukl başladım. İlk başlarda her şey iyi gibiydi. Böyle sınıfta söz alıp konuşuyordum, içimde bi neşe vardı. Sonra telkinleri böyle 2-3 ay daha dinledim. Etki giderek kayboldu. Ben yine de dinlemeyi bırakmadım dalgalanmadır belki diye. O dönemi de atlattım şu an duraklama dönemindeyim. Bu yüzden artık telkin dinleyesim gelmiyor. Ben kulaklıkla da dinledim. Telefonun hoparlöünden de dinledim. Günlük ortalama 8 saat dinleme süresine uydum. Telkin dinlerken başka işlerle de meşgul oldum.
Var mı benim gibi olan. Bu yalnızlık ve özgvensizlik artık dayanılacak gibi değil. Allah rızası için yardım edin.

Nefes çalış

telkinleri telefonla dinlemeyiniz...hoparlor ya da kulaklık farke etmez. ayrica bu konudda bir arayın başka neden olabilir bakalım.

nofap yap bütün herşeyden etkilidir ama dünyanın en zor diyetidir

Birden fazla sebebi var.Bunlardan birisi düzensiz dinleme,etki edeceğine inanmama ya da içinizde baskılanan kötü düşünceler.Telkini dinlediğiniz zaman o düşünceye yoğunlaşmayı denediniz mi?Ve şu an tek bir telkin dinlemeyi deneyin.Sadece ona yoğunlaşın.Eğer ondan da sonuç alamazsanız telkin sitesinin destek bölümünden arar yada sohbet bölümünden bildirirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri