telkinler ne kadar sürede hazırlanıyor

Janit

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha önce isme özel telkin alan arkadaşlara bir sorum olucak.
ben geçen hafta isme özel 2 tane telkin almak için sipariş vermiştim.18 haziranda mesaj geldi hazırlanma aşamasında diye.bugün 25 haziran o günden beri daha haber gelmedi.Bu normal birşeymi ne kadar sürer telkinlerin hazırlanması.

Şahsen ben ders çalışma telkini sipariş etmiştim sadece tek telkin 1 haftada hazırlanıp elime ulaştı seninki 2 telkin 2 hafta sürebilir atakan bey ile konuşmuştum hazırlık aşamasının 1 hafta sürüceğini söyledi zaten hazırlandıgında telefonunuza mesaj geliyor veyat sipariş takibe bakıp anlayabiliyorsunuz merak ettim siz hangi telkinleri sipariş ettiniz ? sevgiyle kalın :)

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim :) ben kekemelik telkini ve futbolculuk telkini sipariş ettim.Bu telkinler hakkında bilginiz varmı sizin,kullanan birinden falan birşeyler biliyomusunuz.Siz bu arada ders çalışma telkinini ne zamandır dinliyosunuz,faydasını gördünüzmü? Sevgiyle kalın :)

Ders çalışma telkininin 21 günlük ilk sürecini tamamladım şuan 7 günlük süreç içerisindeyim dinlerken çok sinirli duygusal oldugum zamanlar oldu ilk başlarda okul ile ilgili rüyalar gördüm ve durup dururken birşeyler olsada çalışsam dedim içimden sürekli ders çalıştıgımı falan hayal ettim istemsizce 2 ay sonra tamamen etkili olucağına inanıyorum..

Kekemelik telkini kullanan 1-2 insanın konusu , yorumu forumda mevcut diye hatırlıyorum arama kısmından aratarak bulabilirsiniz fakat telkinlerin herkesteki etkisi farklı oldugu için o kişide olanlar sizde olmayabilir yada tam tersi

İsmet sipariş takipten bak hazırlanıyor diyorsa 1 hafta sonra elinde olur :)

sitede numaralar var . Orayı ararsanız en net cevabı alırsınız .

Dusunsel birde şunu sormak istiyorum sana.Biz normalde ücretsiz telkin dinlerken önce ego ve suçluluk ardından diğerlerini listeye ekliyoruzya.İsme özel telkinlerdede bu böylemi.Yani yeni telkin dinlemeye başlayan biri isme özel telkin aldığı zaman gene önce ego ve suçluluk dinlemesi gerekiyormu yoksa direkman bunlaramı başlıyoruz

İstersen direk başlayabilirsin şahsen benim ders çalışma cd sinin içerisinde isme özel birde kendine güven vardı isme özel oldugu için onuda dinliyorum diğerlerine gerek duymadım çünkü 1 yıla kadar ücretsiz telkinlerden yararlandım kekemelik ve futbolculuk telkinlerine şöyle bir bakınca altında suçluluk yatabilir diye düşünüyorum bence ilk 21 gün dinleyip gözlemleyin neler oluyor ona göre listenizden çıkarın :)

birde şunu sorcaktım günde kaç tekrar dinlemek gerekiyor herbir telkini.siz ne kadar dinliyorsunuz ders çalışma telkinini

Günde en az 8 saat öneriliyor ben gün içerisinde 2 3 saate yakın dinliyorum birde uyurken dinliyorum toplam 11 12 saat dinliyorum şu sıralar gün içerisinde herhangi bir iş sırasında dinlenebilir bir odaklanma ilgi gerektirmiyor

o zaman 1 telkine 8 saat önerildiyse benim 2 telkinlen beraber 16 saate yakın dinlemem gerekiyor

genel olarak 8 saat deniyor her telkin için değil mantık şu ne kadar çok tekrar o kadar çok etki rehber bölümünden kafandaki soruların cevabını bulabilirsin

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri