Telkinler Konusunda Uzman olanlar baksın lütfen :(

alpatilla

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar baya bir sorum war yardımcı olun lütfen cidden çk sevinirim ilk önce kilo verme dozlarından güven ve ada war farkları nedir ve hangisi daha etkili sizce hangisini kullanıyım en hızlı kilo werdiren hangisiyse artık söleyin ondan sonra uyurken dinleyebilirmiyim ne kdr süre dinlemeliyim yanı ne kadar süre dediğim 1hafta bir yıl ? öle diğer konuları okudum kilo wermeden önce onları dinlemesem olurmu dinlemem gerekirse ne kdr dinleyip kilo wermeye geçmem lazım ikisinide 1 hafta falanmı dinlemeliyim ? yoksa dahamı fazla ve telkinlerde bir adada oldugunuzu düşünün şöle yapın ble yapın falan dio onları haya l etmek zorundamıyız ve uyurken dinleyebiliorsak nasıl hayal edicez hepsini söleyin işte :D şimdiden teşekkür ederim derty
Not: Lütfen Soruları tek tek okuyup cevaplayın hepsinin cevabını öğrenmek istiyorum her birinin çünki kilom çok fazla çok ihtiyacım war :(

efendim telkinlerin metinlerini okumak zorunda değilsiniz, sadece dinleyin iki telkini de dinleyebilirsiniz...

kutay keşke diğer sorularada cevap wereydin çok iyi olurdu :(

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri