Telkinler Hakkında

buldogk9

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bildiğiniz gibi 10-12 saat çok fazla acaba uyurken dinlesek olurmu ? Duyabileceğimiz seste açsak ve uyku vaktindede dinlesek _

telkinleri dinlerken dalgalanma olursa suçluluğu listeden çıkarıp sonra ertesi gün tekrar ekleyebilirsiniz diye bi yazısı vardı Atakan Beyin bu dalgalanma hakkında bilgi aradım fakat bulamadım biraz bahsedermisiniz nedir bu dalgalanma
teşekkürler

telkinleri bir aydır dinliyorum ve sanki sihirli bi el beni değiştiriyo, benimle beraber 4 aylık kızım da dinliyo, acaba onun için sakıncası var mıdır, onda nasıl bi etkisi olur?

Bence kızınız dinlemesin; hünüz 4 aylıkmış bebeğiniz; olumsuz etikilenebilir bence... Sadece bir tavsiyeydi tabi siz bilirsiniz... :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri