Merhabalar arkadaşlar. Ben telkinleri duymayı çok kafaya taktım. Kendine güven in ney versiyonunu indirdim. Kulaklıkları taktım tam sesle dinlerken Atakan bey in sesini duydum sonunda net bir biçimde. İlginç bir okuma. Yani bir cümlenin ortasında diğer cümlenin başı başlıyor sanırım. Ve birebir telkin içeriği okunmuyor. Bu bir suçlama değil. Atakan bey açıklamasını yapmış zaten bunun içinde mutluluk telkini de yedirilmiş. Mutlu ol ! İyisin ! Daha iyi oluyorsun! gibi şeyler duyabilirsiniz. Ney sesi ara verdiğinde çok net duyabiliyorsunuz sözleri. Bu şekilde dinlemenizi öneririm. Ben bu şekilde gece yatarken dinledim. Başında Mutlusun ! iyisin gibi kulağa biraz karmaşık gelen sözleri duyunca açıkçası korktum ve kapadım. Çünkü okuması böyle yavaş, ifadesiz değil. Atakan bey gerçekten haykırıyor mutlu ol diye
Olmamak elde değil hehe. Neyse şaka bir yana sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.
İlk olarak sizde ney versiyonu yoksa bir indirin. Kulaklıkla tam ses açın ve dinleyin. Şimdi söyleyeceğim saniyeye çok dikkat edin lütfen 4:21 de ney susuyor ve Atakan beyi duyabiliyoruz. Mutlusun iyisin tarzı şeyleri çıkararak tam olarak söylediğini yazacağım "Daha olumsuz duygulardan hoşlanan biri kendine güven..." evet arkadaşlar bu kafamı karıştırdı. "..." dediğim yerde ney giriyor ve duyamıyorum. Burayı defalarca dinledim. Atakan bey bu nedir bir aydınlatsanız bizi. Ve diğer arkadaşlar da bakıp yorumlarını söylerlerse sevinirim.
İlk olarak sizde ney versiyonu yoksa bir indirin. Kulaklıkla tam ses açın ve dinleyin. Şimdi söyleyeceğim saniyeye çok dikkat edin lütfen 4:21 de ney susuyor ve Atakan beyi duyabiliyoruz. Mutlusun iyisin tarzı şeyleri çıkararak tam olarak söylediğini yazacağım "Daha olumsuz duygulardan hoşlanan biri kendine güven..." evet arkadaşlar bu kafamı karıştırdı. "..." dediğim yerde ney giriyor ve duyamıyorum. Burayı defalarca dinledim. Atakan bey bu nedir bir aydınlatsanız bizi. Ve diğer arkadaşlar da bakıp yorumlarını söylerlerse sevinirim.