Telkin türünden kaç tane dinlemeliyiz?

fahiryu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar inci sözlükten geldim Yazınadamı sağ olsun öğrendim burayı. Ben link buldum cevap veren mod. ya da adminin cevabının altında link vardı indirdim ve her tür için bir çok telkin vardı diğer konulara baktığımdada linkler kırıktı o yüzden bir türden birkaç telkin uygunmudur yoksa önerdiğiniz varmı? Varsa link atarmısınız?

https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU

Bütün telkinler burada,sende sağol bu arada beni kırmayıp geldiğin için iyi gelişmeleri buraya yazarsın panpacım.

her telkin türü dediğiniz şu galiba; mesela bir telkininin Doğa versiyonu , Ney versiyonu , klasik müzik versiyonu gibi değişik versiyonları var.

Bunlar farklı telkinler değil , yani arka planda duyulmayan telkinler aynı , sadece duyulan müzik farklı. İsteyen istediği tarzda dinleyebilsin diye bir kaç seçenek sunulmuş. Yani sadece bir versiyon dinleseniz yeterlidir. Aynı telkinin birden fazla versiyonunu dinlemenize lüzum yok.

Örneğin suçluluk telkini , doğa , klasik , ney gibi değişik versiyonları olabilir , birini seçip dinlemeniz yeterlidir , isterseniz arada değişiklik yapıp farklı versiyonlarda dinleyebilirsiniz. Size kalmış.

Hmm teşekkürler. Bide bir şey izlerken arkada kısık sesle çalsa aynı etkiye devam eder mi yoksa etkisi gider mi ?

başka bir işle meşgulken dinlenilmesi tavsiye edilir, telkinlere odaklanmadıkça etkileri atar evet kısık seste dinleyebilirsiniz çok açmanız önerilmez

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri