arkadaşlar uzun süredir telkinleri dinliyorum ve faydasını görmeye başladım.herkese en azında bir denemeleri istiyorum.çünkü sonuçta kendilerindeki değişikleri görünce çok şaşıracaklar.
soruma gelirsek dinlediğim
ego güven güçlendirici - ney
kendine güven - doğa
suçluluk duyguları - klasik
erteleme alışkanlığı - ney
sınav heyecanı - doğa
şimdi bu dinlediğim telkinlerde gece yatarken dinlemek istediğimde ney ve klasik müzik gecenin o sessizliğinde bir tuhaf oluyor.
bende listede saydığım tüm telkinleri artık doğa sesiyle dinlemek istiyorum.hem gündüz hem de gece yatarken.
sorum şu olacak etkisi aynı olur mu?herhangi bir fark olur mu?
nedeni ise gerçekten telkinlerin faydasını görüyorum şimdi dinlediğim müzik türleri ile olduğu gibi etkisinin devam etmesini istiyorum.
bu arada ikinci sorum ney de telkinleri duyuyorum ama doğada duymuyorum normal değil mi? duymasam da etkisi olur değil mi
yardımlarınızı bekliyorum.
soruma gelirsek dinlediğim
ego güven güçlendirici - ney
kendine güven - doğa
suçluluk duyguları - klasik
erteleme alışkanlığı - ney
sınav heyecanı - doğa
şimdi bu dinlediğim telkinlerde gece yatarken dinlemek istediğimde ney ve klasik müzik gecenin o sessizliğinde bir tuhaf oluyor.
bende listede saydığım tüm telkinleri artık doğa sesiyle dinlemek istiyorum.hem gündüz hem de gece yatarken.
sorum şu olacak etkisi aynı olur mu?herhangi bir fark olur mu?
nedeni ise gerçekten telkinlerin faydasını görüyorum şimdi dinlediğim müzik türleri ile olduğu gibi etkisinin devam etmesini istiyorum.
bu arada ikinci sorum ney de telkinleri duyuyorum ama doğada duymuyorum normal değil mi? duymasam da etkisi olur değil mi
yardımlarınızı bekliyorum.