Telkin Dinlerken Etkisini İnanmalı mıyız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XXI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XXI

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. ben yaklaşık 3 gündür teklikleri düzenli olarak günde 8-10 saat arası müzik eşliğinde dinlemeye başladım.

bu olaydan abime bahsettim. la yürü git öyle şey mi olur. müzik dinleyerek sosyallik mi artarmış suçluluk duygunudanmı arınılırmış gibisinde dalga geçici şeyler söylüyor.

şimdi asıl sorum şu.

bu telkinler abimde işe yarar mı ?

yani örneğin ego güçlendirici telkini dinlerken o telkinin bizi etkileyeceğine egomuzu güçlendireceğine inanmamız gereklimi ?

kısacası işe yarayacağına inanmayan bir insana bu telkinler dinletilirse işe yarar mı ?

Merhabalar,

Bu soruya rehber bölümümüzde yanıt verilmişti..Yine de yanıtlayayım,daha fazla bilgi için lütfen rehber bölümünü inceleyiniz..

Telkinlerden sonuç almak için inanmamız gerekmiyor..Bunun örneklerine, habersizce dinleyen iş arkadaşları ve diğer aile üyelerinde rastlandı..Abinizde de sürekli dinlediğinde etkili olur..

kusura bakmayın rehber bölümünü fazla kurcalamamıştım. sanırım tüm sorularımın yanıtı için önce rehber bölümüne bakmalıyım. teşekkür ederim cevabınız için.

"ıslanmak için okyanusun varlıgına inanmanız gerekmez suya atlamanız yeterlidir." demiş richord gordon

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri