Aslinda daha once degisik sekilde sordum ben bu soruyu ama cevap alamayinca bir daha sorayim dedim. Soru aslinda telkin dinlemeyenler degil ama bir sure dinleyip, "1 sene" mesela, sonra birakan ve hala etkisini goren var mi? Yani ilk zamanlarda hissettiginiz o kizgin kumlardan serin sulara atlamak gibi olan etkinin telkin dinlemeyi biraktiktan sonra devam edip etmedigini ogrenmek istiyorum. Dikkatimi ceken 3-4 isim var aslinda forumda, hemen hemen her konuda yorumlari var ve uyelik tarihleri de cok eski. Eger uyelik tarihleri boyunca dinlemeye devam ettilerse, ozellikle onlarin bu konuda yararli bilgi verebilecegini dusunuyorum ve de cevap yazmalarini rica ediyorum.
Ha bu arada benim uyelik tarihimde eski ama bir muddet dinleyip birakmistim su anda yaklasik 3-4 aydir falan (arada birkac gunluk bir iki defa ara vermek zorunda kaldim) kesintisiz dinliyorum.
Ha bu arada benim uyelik tarihimde eski ama bir muddet dinleyip birakmistim su anda yaklasik 3-4 aydir falan (arada birkac gunluk bir iki defa ara vermek zorunda kaldim) kesintisiz dinliyorum.