Telefonla dinleme hakkinda

inadina mutluluk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar forumda bi kac konuda gordum telkinleri telefonla dinlenmemesi gerektigi cunku telefonun hoparlorunun bazi sesleri gurultu olarak algilayip cikarmayacagi yaziyordu.

Ben su an telefondan dinliyorum ama ne kulaklikla ne de telefonun hoparorunden. Nt den almis oldugum mini hoparlor vardi onu taktim telefona ses cok guzel cikiyo ama yine de tereddutte kaldim sorayim dedim boyle sakincasi olur mu?

Mp3 calarim bozuldu yenisini alana kadar boyle idare edecegim ne dersiniz arkadaslar gereksiz yere mi kuruntu yapiyorum. Ha ayrica hep boyleyim biseyler icime sinmiyo bunun icin hangi telkini dinlememi onerirsinizdusun2y789

selamlar bende sürekli telefondan dinliyorum sadece yatarken uçak moduna alıyorum sorun yok
telkinler bende etkili oldu 2 haftadır dinliyorum şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum
emeği geçen herkese teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri